Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Arslan Kars’ta hemşehrileriyle bayramlaştı

KARS (İHA) – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bayram ziyareti için memleketi Kars’a geldiÖzel uçakla Kars Harakani Havalimanına gelen Bakan Ahmet Arslan’ı havalimanında Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARS (İHA) – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bayram ziyareti için memleketi Kars’a geldi
Özel uçakla Kars Harakani Havalimanına gelen Bakan Ahmet Arslan’ı havalimanında Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, parti yöneticileri ve vatandaşlar karşıladı.
Bakan Arslan daha sonra Kars Valiliği konağına geçerek burada Kars Valisi Rahmi Doğan’dan brifing aldı. Bakan Arslan yaptığı açıklamada, "Hükümetimiz ve sayın Başbakanımız Binalı Yıldırım’ın da açıkladığı gibi doğu ve güneydoğuda bazı illerimizde yeni cazibe merkezileri oluşturulacak. Bu cazibe merkezlerinin amacı bu illerimize yatırım yapılmasını sağlamak ve ekonomik açıdan daha da gelişmesini sağlamaktır. Kars da bu iller arasında yer alıyor. Kars’ın yarını daha parlak olacaktır. AK Parti hükümetinin hiçbir vaadi sözde kalmamıştır. Bugün ulaşım, eğitim sağlık ve diğer bir çok alanlarda yapılan yatırımlar ve projeler bunların en doğru ispatlarıdır. Yeter mi? Tabii ki yetmez daha iyi bir Türkiye için hep birlikte koşarak çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Daha sonra Kars Öğretmenevine geçene Bakan Ahmet Arslan burada Karslı vatandaşlarla bayramlaştı.
Kars Belediyesi bakanın ismini caddeye verdi
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Bakan Arslan’a sürpriz yaparak kendisinin oldukça emeği olduğu üniversite yolu caddesine Ahmet Arslan adı verileceğini söyledi.
Bakan Ahmet Arslan bu ince davranışından ötürü Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.