Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Albayrak’tan Karslılara 15 Temmuz teşekkürü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kars’ta Evliya Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra Harakani Türbesi’ni ziyaret etti. Bakan Albayrak, 15 Temmuz gecesindeki duruşlarından dolayı Karslılara teşekkür etti.Bazı açılışlara...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kars’ta Evliya Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra Harakani Türbesi’ni ziyaret etti. Bakan Albayrak, 15 Temmuz gecesindeki duruşlarından dolayı Karslılara teşekkür etti.
Bazı açılışlara katılmak üzere bugün Kars’a gelen Bakan Albayrak, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Adem Çalkın, Milletvekili Selahattin Beyribey’in de katıldığı ziyarette konuşan Bakan Albayrak, 15 Temmuz gecesindeki duruşlarından dolayı Karslılara teşekkür etti. Bakan Albayrak “Bugün Kars’a gelişimiz belli. Niye belli, liderimizin bize çizdiği yoldan belli. Durmadan çok çalışacağız. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra daha çok çalışacağız. Bu siyasi harekete çok daha büyük sorumluluk yükledi. Bugün 15 Temmuz ve sonrasındaki bir aylık sürede yaklaşık sizin bu noktadaki duruşunuz hasabiyle başta il başkanı ve hepinizi gönülden kucaklıyorum. Özellikle 15 Temmuz gecesi yaşananlar önemli. Kars tarihinden gelen o kahraman duruşuyla müthiş bir imtihan verdi. Tüm Türkiye’ye örnek olan illerden bir tanesi oldu. Bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bugün Karsımız için yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak, Enerji Bakanlığı’na geldikten sonra attığımız birçok adımdan bir tanesi olan bu çağrı merkezi hususunda Karsımıza, Kars ekonomisine önemli bir katma değer oluşturacak olabilen çok güzel bir açılış için geldik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.