Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Albayrak, Ortahisar Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.Belediyenin çalışmaları, hayata geçirilen projeler ve planlanan projelerle ilgili Bakan Albayrak’a brifing veren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.
Belediyenin çalışmaları, hayata geçirilen projeler ve planlanan projelerle ilgili Bakan Albayrak’a brifing veren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un daha da yaşanılabilir bir şehir olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediye başkanımız ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla beraber hizmet yolculuğunda var gücümüzle çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Tabii ki bu konuda en büyük güç arkamızda hissettiğimiz bizi motive eden hizmet anlayışıyla ve belediyecilik anlayışıyla Sayın Cumhurbaşkanımız ve sizlerin de desteğiyle, şehrimize güzel hizmetler yapmaya devam etme amacında ve arzusundayız. Şehrimizi daha yaşanabilir bir şehir olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni bir ilçe olmamız nedeniyle de ilk 1 yılımızda kurulum aşamasında bir zaman geçti. Şimdi ise birçok projemizi ihale aşamasına getirdik. İktidarımızın güçlü olması, bizi daha da kararlı kılıyor. Sayın Bakanımızın da önderliğinde şehrimize hizmet etmek için çaba harcıyoruz” dedi.
Başkan Genç, “Şehrimizde tertip edilen Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği tarafından düzenlenen 9. Sektör toplantısı için hassasiyetle teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak 85 mahalle muhtarımız ve Aksa yöneticileri ile 1 yıl önce uzun katılımlı bir toplantı düzenledik. Bu toplantıda muhtarlarımızın ve mahallelerinin taleplerini tek tek kayda alarak Aksa yetkililerine ilettik. Burada muhtarlarımıza bir söz demiştim. Sorunlarınızı, sorunlarımızı, her ne olursa olsun takip edeceğim. Şimdi muhtarlarımızın bu talep ve isteklerini size takdim ediyorum. Muhtarlarımızın enerji ile ilgili tüm sıkıntıları bu dosyanın içerisinde mevcuttur. Özellikle yüksek kotlardaki mahallelerimizde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle sabahki toplantıdaki kararlılığınız beni oldukça mutlu ve motive etmiştir” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise, Ortahisar’ın Trabzon’un kalbi konumunda bir ilçe olduğunu dile getirerek, “Tabiri caizse eski Trabzon. Bu ilçede yapılacak her türlü proje, yenilik şehre heyecan getirecektir. Ekip halinde çalışılması durumunda Trabzon da Ortahisar da çok şeyler kazanacaktır. Bizler Ankara’da Trabzon için, Ortahisar için ne gerekiyorsa inanın yapıyoruz. Sayın Süleyman Soylu da çok hassas ve Ortahisar ve Trabzon’a hizmet konusunda da çok ciddi gayretleri var. Bunu ben şahsen görüyor ve yaşıyorum. Evimde olduğum için de mutluyum. Ortahisar ilçemize yapılacak olan hizmetlerde biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.