Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ala: "Terör Ateşi Sizi De Yakar"

BURSA (İHA) – İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Bazıları Türkiye’deki birliktelikten neler başarılacağını bildiği için dış devletler onların maşası haline gelen yapıları Türkiye’nin önünü kesmek için kullanıyor. O maşalara değil...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSA (İHA) – İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Bazıları Türkiye’deki birliktelikten neler başarılacağını bildiği için dış devletler onların maşası haline gelen yapıları Türkiye’nin önünü kesmek için kullanıyor. O maşalara değil arkasındaki sahiplerine sesleniyorum. ’Ateşle oynamayın. Teröre karşı adam gibi bir tavır koymaz önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar" dedi.
Bursa’daki programlarının ardından verilen iftar yemeğine katılan Bakan Ala, iftar öncesi yaptığı konuşmada, "Türkiye, Avrupa Birliği konusunda üzerine düştüğünü yapıyor ancak Avrupa Birliği’nin kendi içinde yaşadığı sıkıntılar var. Türkiye’de hızımıza yetişemeyen siyasi kadrolar var. Bizim arzumuz onlarında kendilerini reforma etmesidir. Türkiye’ye yakışır Türkiye’nin hedeflerine katkıda bulunacak siyasi muhalefet boşluğunu doldurmalarıdır. Elimizden gelirse onlara katkıda da bulunuruz" dedi.
Terör hakkında da konuşan Ala, bu sorunu Türkiye’nin ayağındaki pranga olmaktan çıkarıp tarihin çöplüğüne atacağını söyleyerek, "Bazıları Türkiye’deki birliktelikten neler başarılacağını bildiği için dış devletler onların maşası haline gelen yapıları Türkiye’nin önünü kesmek için kullanıyor. O maşalara değil arkasındaki sahiplerine sesleniyorum. ’Ateşle oynamayın. Teröre karşı adam gibi bir tavır koymaz önlemler almazsanız bu ateş sizi de yakar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.