Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ala: "İntihar Saldırısını Gerçekleştiren Terörist Mehmet Öztürk"

İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstiklal Caddesi’nde intihar saldırısını düzenleyen teröristin Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk olduğunu açıkladı. Bakan Ala, bombacının DAEŞ üyesi olduğunu ifade etti.Ankara’da düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstiklal Caddesi’nde intihar saldırısını düzenleyen teröristin Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk olduğunu açıkladı. Bakan Ala, bombacının DAEŞ üyesi olduğunu ifade etti.
Ankara’da düzenlediği basın toplantısında İstiklal Caddesi’nde yaşanan canlı bomba saldırısını değerlendiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Dün İstanbul’da menfur bir saldırı gerçekleşti. Bu intihar saldırısını gerçekleştiren teröristin kimliği tespit edilmiştir. Bu kişi 1992 doğumlu Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk’tür. Eldeki mevcut bulgular, teröristin DAEŞ ile bağlantılı oluduğunu göstermekte. Başka bağlantılarının ve arkasında başka güçlerin olup olmadığı hususu büyük titizlikle araştırılmakta ve soruşturmaya konu edilmekte. Şahsın emniyet ya da jandarmamızda arama kaydı bulunmamakta. Şu ana kadar 5 gözaltı olmuştur. Bütün detayları ile konu incelenmekte" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.