Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Akdağ gurbetçi vatandaşı misafir etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, geçen yıl Almanya ziyaretinde katıldığı bir düğünde tanıştığı işçi emeklisi Mehmet Karaca’yı makamında misafir etti.Sağlık Bakanı Akdağ, geçen yılki Almanya ziyaretinde Hannover’de bir düğünde...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Akdağ gurbetçi vatandaşı misafir etti
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, geçen yıl Almanya ziyaretinde katıldığı bir düğünde tanıştığı işçi emeklisi Mehmet Karaca’yı makamında misafir etti.
Sağlık Bakanı Akdağ, geçen yılki Almanya ziyaretinde Hannover’de bir düğünde tanıştığı işçi emeklisi Mehmet Karaca’yı Ankara’ya davet etmişti. Karaca, yaklaşık bir yıl sonra Akdağ’ı Bakanlık makamında ziyaret etti. Karaca, Akdağ’ın kendisini çok güzel ağırladığını dile getirerek, samimi karşılamadan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Türkiye’deki hizmetlerinden dolayı Akdağ’a teşekkür eden Karaca, “Yıllardır ülkemize geldiğimizde sadece SSK hastanelerine gidebiliyorduk, çok çile çekiyorduk. Şimdi istediğimiz hastaneye gidip en iyi şekilde tedavi olabiliyoruz. İlacımızı istediğimiz eczaneden alabiliyoruz. Sağlık Bakanından ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Akdağ’ın kartını aldığını ve tekrar ziyaret edeceğini belirten Karaca, “Almanya’dan Bakana selam getirdim, onun selamını da Almanya’daki tüm dostlara götürüyorum” dedi.
15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Karaca, o gece Ankara’da olduğunu anlatarak, “Ankara’da tüm olaylara şahitlik ettim. Uçakların bombardımanını gözlerimle gördüm. Çok şükür ülkemiz bu badireyi atlattı. Dünyanın her yerinden Türkler bu hain girişime lanet okudu. Allah, devletimize, milletimize, bayrağımıza zeval vermesin” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.