Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Akdağ, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampında konuştu:

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz darbe kalkışmasında gençlerin büyük bir kahramanlık göstererek tankların önüne siper olduklarını belirterek, “Çalınan değerlere bizler sahip çıkacağız” dedi.Bakan Akdağ, AK Parti Gençlik Kolları...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz darbe kalkışmasında gençlerin büyük bir kahramanlık göstererek tankların önüne siper olduklarını belirterek, “Çalınan değerlere bizler sahip çıkacağız” dedi.
Bakan Akdağ, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampına katılarak gençlere nasihatlerde bulundu.
Konuşmasına 15 temmuz darbe kalkışması ve sonrasında yaşanan gelişmeleri hatırlatarak başlayan Bakan Akdağ, güçlü bir Türkiye için gençlere büyük görevler düştüğünü belirtti.
FETÖ terör örgütünün ‘paralel’, ‘himmet’ ve benzeri kelimeleri kötüye çıkardığını kaydeden Bakan Akdağ, “Biraz önce paralel kelimesini kullandım. Yanlış anlaşılmasın. Öylesine büyük bir fitne oluşturdular ki
bizim değerlerimizi, bize ait olanları çaldılar. Sadece milletin parasını himmet adı altında çalmadılar. Himmet bizim kültürümüzün, geleneğimizin kelimelerinden birisi. Şimdi o çalınan değerlere bizler sahip çıkacağız” diye konuştu.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampının ardından AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılarak partililere hitapta bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.