Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Ağbal İş Adamlarıyla İftarda Buluştu

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Üç beş çapulcu diyorum, terör örgütü asla bu ülkenin sırtını yere getiremez” dedi.Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ve Ticaret ve...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Ağbal İş Adamlarıyla İftarda Buluştu
Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Üç beş çapulcu diyorum, terör örgütü asla bu ülkenin sırtını yere getiremez” dedi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kurumlar Vergisi Rekortmenleri ve Ticaret ve Sanayi Odası’nda 40. Yılını dolduran üyelere yönelik ödül törenine katıldı. Törene Bakan Ağbal’ın yanı sıra Vali Necmeddin Kılıç, TBMM İdare Amirleri Salim Uslu ve Tufan Köse, Ak Parti Çorum milletvekili Ahmet Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Meclis Başkanı Erol Karadaş ve davetliler katıldı.
Terör belasının bu ülkenin gündeminden gidene güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonların büyük bir kararlılıkla devam edeceğinin altını çizen Bakan Ağbal, “Dualarımız, gönlümüz her şeyimiz bu mücadelede aktif rol alan askerimiz, polisimiz güvenlik güçlerimizledir. Bu terör belası yakın bir zamanda halledildiği zaman ekonomide siyasette yakaladığımız bu ivmeyi daha da güçlendireceğiz” dedi.
Türkiye’nin bugün hem bölgesinde hem de dünyada bakıldığında güçlü ekonomisiyle, yakalamış olduğu siyasi istikrarla gün be gün geliştiğini, büyüdüğünü ve daha da güçlendiğini anlatan Bakan Ağbal, “Bugün artık Türkiye kendi sınırlarını aşan kendi bölgesinde ve dünyada söylediği söz dikkatle dinlenen bir ülke. Bunu nasıl gerçekleştirdik hep birlikte millet olarak bir ve beraber olarak gerçekleştirdik. Kendimize güveneceğiz. Çorum’da sanayicilerimizin işletmecilerimizin yaptığını görünce diyorum ki bunları yapan bir özgüven var. Dolaysıyla Türkiye ekonomisine ilişkinde aynı özgüveni hep beraber duyalım” diye konuştu.
Türkiye’nin artık gıpta ile bakılan bir ülke olduğunu anlatan Bakan Ağbal, “Türkiye önünde büyük fırsatlar olan bir ülke. Gelişmekte olan bir ülke. Gelişmiş ülke olmaya aday ülke. Bölgesinde herkesin gıpta ile baktığı nerdeyse ‘ya bizde gidelim de Türkiye’de vatandaş olalım dediği” bir Türkiye ile karşı karşıyayız.
İlk defa diyoruz ki Turkuaz kart çıkaracağız. Neye dayanarak çıkaracağız. Güçlenen, büyüyen, siyaseten daha fazla bir ülke olduğu için. Türkiye’ye gelin yatırım yapın vatandaşlık vereceğiz diyoruz. Bunu 14 yıl önce diyebilir miydik? Türkiye’nin bugünü dünden daha iyi, yarını bugünden daha iyi olacak. Bir olursak beraber olursak kardeşliğimizi pekiştirirsek düşmana karşı yek vücut olursak Allah’ın izniyle kimse milletin sırtını yere getiremez” şeklinde konuştu.
Program ödül töreninin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.