Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli'den Nevşehir'de sert mesajlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde seçim iletişim merkezinin açılışında konuştu. Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonu ilgili mesajlar veren Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a "Yolsuzluğun üzerine gidilmesi talimatını verin" çağrısı yaptı. Bahçeli, şunları söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Bahçeli'den Nevşehir'de sert mesajlar

"64 gün oldu, Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere herkesin gündemi bu. Tartışmanın seviyesi de gittikçe düşüyor. Siyasi üslupta kullanılmayacak sözleri bir kenara bırakalım, kahvedeki vatandaşın dahi ağzına yakışmayacak sözler kullanılıyor. Türkiye'nin gündemi yolsuzluk ve rüşvet soruşturması. Olmadık şeyler oluyor, savcılar kıyılıyor, 8 bine yakın emniyet mensubu görevden alındı ya da görev yeri değiştirildi.

Bir banka müdürünün evinde ayakkabı kutusunda 4.5 milyon dolar para bulunabilir mi? Bu nasıl bir ayakkabı kutusudur? Bakan çocukları o kadar rüşvet elde etmişler ki para sayma makineleri almışlar.

'Paralel devlet' diyorlar, 'Bizi çekemiyorlar' diyorlar. Kim ne derse desin. Vatandaşlar buraya dikkat çekiyorsa, herkesi hain ilan etmenin, 'Bana darbe yapıyorlar' psikolojisi içine girmeye lüzum yok. İcratin içinden programında her şeyi anlatıyorsun. Yalan dolan alayı orada... Bir kere de gerçeği anlat. 'Şimdi hepinizin huzurunda bütün savcıları, emniyet güçlerini göreve davet ediyorum. Yolsuzluk ve rüşveti kim yaptıysa sonuna kadar gidin' deyin. Bunu neden yapmıyorsunuz? AKP'li kardeşlerimin öncelikle bu suali sorması lazım.

Tunus'a bakın, Libya'ya, Ukrayna'ya bakın. Bunların hepsi diktatör heveslilerinin iktidardan düşürüldüğü ülkelerdir. Bir taraftan yolsuzluk ve rüşvet, öbür taraftan açlık ve işsizlik, demokratik açılım zırvasıyla bölünen bir ülke. Yarın kardeş kavgasına başlanır ise siyasi partiden eser kalmaz."

SANDIK ÇAĞRISI

30 Mart seçimlerinin önemli olduğunu, herkesin sandığa gitmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, "Sokaklar kirlidir, sandığa gidiniz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.