Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli Samsun’a Geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği iftar programına katılmak üzere Samsun’a gelecek.MHP Samsun İl Başkanlığı ve...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği iftar programına katılmak üzere Samsun’a gelecek.
MHP Samsun İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği ’Maziden Atiye Gönül Sofrası’ adlı iftar programına, Genel Başkan Devlet Bahçeli de katılacak. Daha önce 23 Haziran Perşembe günü yapılacağı duyurulan iftar programının, Bahçeli’nin de katılması nedeniyle 28 Haziran 2016 Salı gününe ertelendiği belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "23 Haziran Perşembe günü partimiz il başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız ile birlikte düzenlemeyi planladığımız ’Maziden Atiye Gönül Sofrası’ adlı iftar programımız Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in de katılması nedeniyle 28 Haziran Salı gününe ertelenmiştir. Genel Başkanımızın Samsun’a uzun süredir gelmiyor olması bu vesileyle hem ülküdaşlarımızı hem de Samsun halkını mutlu etmiştir. Genel Başkanımız iftar programında Samsun halkı ve partililerimiz ile bir araya gelecek ve gönül sofrasında hasbihal edeceklerdir. Bu vesile ile tüm Samsun halkını ve ülküdaşlarımızı iftar programımıza davet ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.