Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: "Millet Devletiyle Bir Ve Bütündür"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Millet, devletiyle bir ve bütündür. Yürekler aynı hedefe kilitlenmiştir. Heyecan ve hedefler aynı geleceğe sabitlenmiştir” dedi.MHP lideri Bahçeli, MHP Grup Toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Millet, devletiyle bir ve bütündür. Yürekler aynı hedefe kilitlenmiştir. Heyecan ve hedefler aynı geleceğe sabitlenmiştir” dedi.
MHP lideri Bahçeli, MHP Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli, terörle mücadelenin amansız bir şekilde sürdüğünü belirterek, şehitlerin kendilerini acıya boğduğunu aktardı. Bahçeli, Türkiye’nin kör bir şiddetin, köhne bir zihniyetin yörüngesinde olduğunu söyleyerek, “Siyaset tıkanırken, hainler palazlanmaktadır. Türkiye kanarken, millet yanarken, devlet yana yatarken terörizm kangreni hızla yayılmaktadır” ifadelerini kullandı.
Şehadetlerin son bulmasını istediklerini anlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Giderek artış gösteriyor; muhterem analarımızın göz pınarlarından akan yaş bitsin istiyoruz; tam tersi gerçekleşiyor. Türk milleti imtihan ediliyor, adeta içine düşürüldüğü can pazarında kıvranıyor. Ancak terörizm ne kadar zalim, ne kadar ahlaksız, ne kadar kansız ise bu aziz millet o kadar güçlü, o kadar sabırlı, o denli soyludur. Allah’ın izniyle kanlı örgüt döktüğü kanda boğulacaktır. Teröristler aziz vatandan söküp atılacak, alayı yerle yeksan olacaktır. Terör destekçileri, terörizm kuryeleri, iblis taşeronları açtıkları nifak çukurlarına bir daha çıkmamak üzere boğulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti bunu başaracak, güç ve azim ve inançtadır. Millet, devletiyle bir ve bütündür. Yürekler aynı hedefe kilitlenmiştir. Heyecan ve hedef aynı geleceğe sabitlenmiştir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.