Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: Kedilere dava açılması gündemde

MHP Lideri Bahçeli, 30 Mart'ta 41 ilde görülen elektrik kesintilerine ilişkin, "Herhalde kedilere dava açılması gündemdedir ve trafolar Başbakan'ın adamları tarafından kuşatılmış olsa gerektir'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2014 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2014 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeli: Kedilere dava açılması gündemde

               

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşuyor.

 

Bahçeli, 30 Mart'ta 41 ilde görülen elektrik kesintilerine ilişkin, "Herhalde kedilere dava açılması gündemdedir ve trafolar Başbakan'ın adamları tarafından kuşatılmış olsa gerektir. Allah'tan doğadaki vahşi hayvanlar baraj sularını içip bitirmemiş, enerji nakil hatlarını kuşlar kemirmemiş, termik santrallerine meteor taşı düşmemiş, sadece paralel kediler suçlanarak vaziyet kurtarılmıştır" dedi.

 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satırbaşları şöyle:

''Başbakan Erdoğan 30 Mart akşamı balkondan yaptığı konuşmasında Suriye ile savaşta olduğumuzu söylemiştir. İmralı canisinin, Barzani'nin rüşvetçilerinin nam ve hesabına konuşurken savaş girdiğimizi de haykırmıştır. Sayın Başbakan Türkiye Suriye ile ne zaman savaşa girmiştir? Sen Türk milletini ne zannediyorsun? Bu nasıl bir düşüncesizliktir. Başbakan 110 güne yakın bir süre içinde paralel yapı avına çıkmıştır. Türkiye Kaddafi'nin çadır devleti değildir. Başbakan durduk yere Türkiye'yi savaşa sokamaz.

 

30 Mart seçimleri sonrası cumhurbaşkanlığı seçimleri gündeme gelmiştir. Gül'ün vakit geldi sözü adeta işaret fişeği gibi olmuştur. Sayın Gül adaylığı aralarında görüşmeye ile halledileceğini ifade ederek zımmen ben de varım mesajı vermiştir. Türkiye cumhurbaşkanlığı seçim takvimi başlamasına 82 gün kala Gül mü Erdoğan mı sorusuna kilitlenmiştir. Ağzı olan konuşmaktadır. Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapmak bile gereksiz ve zaman kaybıdır. Gül ile Erdoğan anlaşması halinde her şey netleşecektir. Biz cumhurbaşkanlığı seçimini konuşmak için daha erken olduğunu düşünüyoruz. Seçim bir krize dönüşme potansiyeli taşımaktadır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.