Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli grup toplantısında açıklamalar

Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeli grup toplantısında açıklamalar
 Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

 

Camiyi çalan kılıfını çoktan dikmiştir. Adliyeye AKP tarafından yerleştirilen bu savcı banka müdürünün evinde bulunan paraların bir imam hatip lisesine ait olduğunu teyit etmiştir. Bir savcının verildiği karar bir diğeri tarafından çiğnenmiştir. 17-25 failleri mahkemeye bile çıkarılmadan, bağımsız hakimlerce araştırılmadan adaletten kaçırılmıştır.

 

"AKP HUKUKA ZİNCİR VURDU"

Her sıkıştıklarında imam hatipe sığınan, başörtüsünün altına saklanan içi baca dışı hoca olanların maskeleri düşmüştür. Bunların dilinde besmele vardır kalpleri mezbelelik çukurudur. 17-25 Aralık'ın darbe olarak mimlenmesinden itibaren tüm suçlama ve isnatlar reddedilmiştir. AKP hukuka zincir vurmuş, yargı bağımsızlığına kara çalmıştır. AKP adalet müesseselerini tıkamış iftira silahıyla taramıştır. Savcılar makul şüphelerle tespit yapmış emniyet güçleri de talimatları uygulamıştır. Rüşvet yuvasına hırsızlık kavuğuna adaletin sopası değmiş içerdekiler birer birer dışarı çıkmıştır. Olayın çokta şaşırtıcı olmayan yanı bu mimarın Recep Tayyip Erdoğan olmasıdır.

 

"MUSA'NIN OKUL HARÇLIĞI AYAKKABI KUTULARINDAN ÇIKTI"

Erzurumlu Hatice Nine'nin kefen parasını, Mersinli Ali’nin narenciye hasadını, Aydınlı Ayşe Bacı'nın yumurta hasılatını götürmüştür. Hırsızlık öyle yayılmıştır ki, Yozgatlı Hasa'nın traktör parası, Ahmet'in pancar parası Diyarbakırlı Musa'nın okul harçlığı ayakkabı kutularından çıkmıştır.

 

İranlı suç makinesi hayırsever olarak taltif edilirken, havuzlara yeşil dolarlar yağarken bir sorun olmayacak da, savcılar polisler adaletin yanında durunca mı haşhaşi ajan suçlamaları ağızlardan çıkacaktır? Şimdi 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması örtüldüğüne göre biraz tebessüm ettirici şu sorularımzın cevabını beklemek de sanıyorum en tabi hakkımız olsa gerektir.

 

Yatak odasında para madeni işlettiğinden Zerrab’ın önüne yatmaktan başka çaresi kalmayan, bakanın evladına ait 7 adet kasanın içinde biriktirdiği 1,5 trilyon iade edilecek midir? Demek ki savcı kasaları somut delil görmemiş, makul bulmamıştır. Banka müdürünün kutularından çıkan 4,5 milyon dolarına ne olacaktır? Bu para da iade edilecek midir?

 

Montaj dublaj piyes denilen tapenin, ses ve görüntü kaydının, 29 klasörlük delil dosyasının başına ne gelecektir? MİT tarafından 17 aralıktan aylar önce devrin başbakanına sunulan kara para aklama raporu nerede kimin nezaretinde imha edilecektir? 700 bin liralık saat ne olacaktır? İranlı karanlık adamın elleri öpülesi babasına italya vizesi almak için akaracı makaracı, ki muhtemelen şeker hastası olmasından… Beşer yüz bin dolarlık para demetlerine ne olacaktır?

 

Eğer bunlar adamsa insansa adamlık ve insanlık tekrardan tarif edilmelidir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.