Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: Ermeni çetelerinin katlettiği 518 bin Türk’ü nereye koyacağız?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ermenilere yönelik mesaj yayımlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Bahçeli, “Ermeni çetelerinin katlettiği 518 bin 105 Müslüman Türk’ü nereye koyacağız?” diye sordu. TBMM’deki grup...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ermenilere yönelik mesaj yayımlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Bahçeli, “Ermeni çetelerinin katlettiği 518 bin 105 Müslüman Türk’ü nereye koyacağız?” diye sordu.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, konuşmasında özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu için son günlerde artan özerklik söylemlerine tepki gösterdi. Bahçeli, "Türkiye’nin toprak bütünlüğünü milli devlet yapısını milli kimliğini ve millet bünyesini bozmak ve imha etmek için gerekçe üretenlerin alayı bilsin ki biz bu ülkeyi pazardan almadık, sokakta bulmadık. Kürdistan rüyası gören gafiller özerklik sofrası kurma telaşında olan sevimsizler unutmayın MHP hepinizi bozguna uğratmaya ve hesaplarınızı boşa çıkarmaya muktedirdir. Türk milletinin içinden yeni bir millet çıkmaz. Türk devleti yeni bir devlete taşıyıcılık yapmaz. Türk vatanından hiçbir kanlı niyete bir tek çakıl tanesi bile verilemez. Herkes teslim olsa da biz varız." ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan’ın Ermeniler için yayınladığı mesaja da tepki gösteren Bahçeli şunları söyledi: "Ermeni çetelerinin katlettiği 518 bin 105 Müslüman Türk’ü ne yapacağız, nereye koyacağız, oldu bir kere, ne yapalım, ölenle ölünmez diyerek şehadetlere sırt mı çevireceğiz? İstanbul’da ‘Hepimiz Ermeni’yiz’ demek haktır da Erivan’da ‘Hepimiz Türk’üz’ demek niçin imkansız ve hayal ötesidir? Sözde soykırım savunucusu Ermeni diasporasına gelince çağdaş, PKK’ya gelince özgürlük sevdalısı Kıbrıs davamıza suikast düzenleyen Türk hasımlarına gelince anlayışlı olan Başbakan, konu Türk milletinin tarihi hakları olunca niçin araziye uymakta, niçin ayak parmaklarına basarak yürümektedir?"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.