Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: Erdoğan, PKK’nın gizli militanı gibi hareket etmektedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kaçırılan uzman çavuşlara atıfta bulunarak, hükümetin olanlara sessiz kaldığını ileri sürdü. Bahçeli, "Başbakan, PKK’nın gizli hayranı, gizli mensubu, gizli militanı gibi hareket etmektedir." dedi....

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kaçırılan uzman çavuşlara atıfta bulunarak, hükümetin olanlara sessiz kaldığını ileri sürdü. Bahçeli, "Başbakan, PKK’nın gizli hayranı, gizli mensubu, gizli militanı gibi hareket etmektedir." dedi.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, kalekol inşaatında çıkan olayları değerlendirdi. Bahçeli olanlara hükümetin sessiz kaldığını savunarak şöyle devam etti: "Başbakan Erdoğan nerededir? Niçin suspus haldedir? Ona buna laf yetiştiren paralel ezberleri ile siyasi silahşörlüğe soyunarak Başbakan’ın gözüne girmeye çalışan İçişleri Bakanı ve diğer hükümet üyeleri neyle meşguldür? Milli güvenlik denilince aklına dini cemaatler mi gelmektedir? Başbakan Erdoğan gerçek paralel yapılanmayı gerçek hainleri gerçek bölücü odakları gündemine ve ağzına ne zaman alacaktır. Epey zamandır bölücü mihraklar zevkten dört köşedir. Çünkü Başbakan Erdoğan’ı ne isterlerse alacakları kıvama getirmişlerdir. Başbakan PKK’nın gizli hayranı gizli mensubu gizli militanı gibi hareket etmektedir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.