Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: Baskılara rağmen halkın MHP'yi tercih etmesi takdire şayan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İnebolu halkının her türlü baskı ve engellemelere rağmen 30 Mart'ta hizmetten yana tavır almasının ve partisinin adayına yüzde 63 oyla destek çıkmasının takdire şayan olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeli: Baskılara rağmen halkın MHP'yi tercih etmesi takdire şayan
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İnebolu halkının her türlü baskı ve engellemelere rağmen 30 Mart'ta hizmetten yana tavır almasının ve partisinin adayına yüzde 63 oyla destek çıkmasının takdire şayan olduğunu söyledi.

Devlet Bahçeli, 1 Haziran'da seçimlerin yenileneceği Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yapacağı miting öncesi, 30 Mart'ta partisinin seçimleri kazandığı İnebolu ilçesine teşekkür ziyareti yaptı.

İnebolu Belediyesi'ne gelişinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılanan Bahçeli, burada toplanan kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yaptı. Bahçeli, konuşmasına Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İnebolu'ya teşekkür ziyaretine geldiklerini söyleyerek başladı.

Milli Mücadele tarihinde önemli bir adımı olan İnebolu'da vatandaşlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Bahçeli, 30 Mart 2014 seçimlerinde Engin Uzuner'in ikinci kez seçilmesi nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.

Bahçeli, 30 Mart'ta bütün baskı ve engellemelere rağmen partisinin adayının yüzde 63 oyla tekrar seçilmesinin takdire şayan bir durum olduğunu dile getirdi. Seçim öncesinde İnebolu üzerinde çok derin çalışmalara olmasına rağmen İnebolu halkının hizmetten yana tavır koyduğunu ifade eden Bahçeli, seçimlerde fedakarca çalışan ilçe teşkilatı ve partililere tekrar teşekkür etti.

Devlet Bahçeli, kısa konuşmasının ardından seçimlerin yenileneceği Çatalzeytin ilçesine hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.