Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli, AVM’den Çağrıda Bulundu:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir alış veriş merkezini gezerek alış veriş yaptı. Bahçeli, vatandaşlara "İnadına alışveriş merkezlerine geliniz" çağrısında bulundu.MHP lideri Bahçeli, partisinin grup...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir alış veriş merkezini gezerek alış veriş yaptı. Bahçeli, vatandaşlara "İnadına alışveriş merkezlerine geliniz" çağrısında bulundu.
MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısın ardından Eskişehir Yolu’ndaki bir Alışveriş Merkezine geçti. Burayı gezerek alış veriş yapan Bahçeli, amaçlarının alış veriş merkezlerinin durumunu inceleyerek insanlara moral vermek olduğunu vurguladı.
Bahçeli, sıkıntı bir süreçten geçildiğine dikkat çekerek, "Zaman zaman canlı bomba adı altında insanlığı katleden davranışlarla hem Türkiye genelinde hem de Ankara’da bazı acı olaylara muhatap olmaktayız. Tedbirler alınmış olsa da psikolojik yönden halkta bir moral bozukluğu oluşmakta. Dolayısıyla alışveriş merkezleri başta olmak üzere sokaklarda insanımız bulunmaktan çok imtina etmeye gayret göstermektedir. Biz bu sürecin böyle devam etmesinden yana değiliz. Türk milleti asil bir millettir. Her türlü saldırıya rağmen, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yönelik duruşlarını sergileyebilmelidir" ifadesini kullandı.
MHP lideri Bahçeli, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, Ben Ankara halkına söylüyorum, inadına alışveriş merkezlerine geliniz, sokaklarda geziniz, parklarda oturunuz ve Cenab-ı Allah sizleri korur merak etmeyiniz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.