Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: 800 milyar dolara çıktığı söylenen milli gelir kimin kursağında

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "230 milyar dolardan 800 milyar dolara çıktığı söylenen milli gelir kimin kursağında?" diye sordu. Partisince Gümüşhane'de düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, "Sizin hakkınız,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "230 milyar dolardan 800 milyar dolara çıktığı söylenen milli gelir kimin kursağında?" diye sordu.

Partisince Gümüşhane'de düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, "Sizin hakkınız, yetimin hakkı, biçare kulların hakkı hangi haramzadelerin saraylarındadır? Kimin yatak odalarındaki para kasalarının içerisindedir? Ayakkabı kutularında deste deste haram bulunmuştur. Vakıf adı altındaki yüzdelik tahsilat bürolarından yığın yığın kara para çıkmıştır. Parayı çalan onlar, borcu ödeyecek olan sizsiniz. Borcu yapan onlar, bedelini ödeyecek yine sizsiniz. İsraf eden onlar, emeği sömürülecek olan sizsiniz. Cebini dolduran onlar, aç-açık gezecek olan yine sizlersiniz. Onların banka hesaplarına oluk oluk haram girerken, ucu ucuna yaşayacak olan maalesef her zaman sizler olacaksınız. Tercin sizindir. Bundan sonra; Ya önünüze uzatılmış bir lokma ekmeğe rıza göstereceksiniz, ya da yeter artık, nerede benim hakkım diyerek ayağa kalkacaksınız.Ya zulme, istismara, adaletsizliğe ve alçaklığa göz yumarak harama göz yumacaksınız. Ya da Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte yürümeye başlayıp kendinize yeni ve aydınlık bir sayfa açacaksınız." ifadelerini kullandı.

"HARAMZEDELER TETİKÇİ OLARAK KULLANILMAKTA"

"Türk milletine ve Gümüşhane’ye kin duyan, nefret kusan haramzadeler AKP ve saray tarafından duyurulmakta, tetikçi olarak kullanılmaktadır." diyen Bahçeli, Milliyetçiliğin yükseldiğini, teslimiyetçiliğin alçaldığını vurguladı. Bahçeli, "Onurlu duruş, milli kimlik yükselirken, işbirlikçilik hızla düşmektedir. 17-25 Erdoğan’la Serok Ahmet’in sığınılacak mazeretleri kalmamıştır. Bunların gergin ve asabi olması bundandır. Gümüşhane böylesi bir yönetim tarzına asla layık değildir. Gümüşhane hakaretlere, hezimet ve hıyanetlere asla muhatap olmamalıdır. Buradan sizlere soruyor ve cevabınızı bekliyorum: AKP döneminde daha mutlu ve onurlu bir hayata kavuştunuz mu? Refah ve huzura ulaştınız mı? İş, aş, bulabildiniz mi?" diye sordu.

Devlet Bahçeli, konuşmasının bitiminde partilileri selamlayıp, karanfil attıktan sonra Gümüşhane'den ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.