Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli: 1 Mayıs, Taksim Günü değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Mayıs’ın Taksim Günü olmadığını söyledi. Bahçeli, “1 Mayıs, teröristlerin meydan okuduğu, zalimlerin yeşerdiği bir ortam değildir.” dedi.TBMM’deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, konuşmasına,...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeli: 1 Mayıs, Taksim Günü değildir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Mayıs’ın Taksim Günü olmadığını söyledi. Bahçeli, “1 Mayıs, teröristlerin meydan okuduğu, zalimlerin yeşerdiği bir ortam değildir.” dedi.

TBMM’deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, konuşmasına, 1 Mayıs tartışmalarına atıfta bulunarak başladı. 1 Mayıs’ların her yıl sancılı geçtiğini hatırlatan Bahçeli, “1 Mayıs Taksim Günü değildir. Geçmişte yaşanan ve provokatörlerin sahneye çıkarak dehşet ve vahşet saçtığı 1 Mayıs olayları toplumsal hafızada hala kanayan bir yanadır. 1 Mayıs, teröristlerin meydan okuduğu zalimlerin yeşerdiği bir ortam değildir. 1 Mayıs, insanlıktan nasibini almamış, bölücü niyetlerin, maskeli canilerin, eli sapanlı militanların sözde geçit töreni değildir. 1 Mayıs taş, sopa, Molotof, gaz, cop, toma, panzer, kavga, gürültü, eşkıyalıkla anılan bir gün olarak değerlendirilmemelidir.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.