Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emrah Çalışkan 56 kiloda Türkiye 2. oldu

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Büyükler Kulüpler Halter Şampiyonası'nda 56 kiloda Türkiye ikincisi olan Emrah Çalışkan’ı makamında kabul ederek tebrik etti.Halter Federasyonu'nun...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emrah Çalışkan 56 kiloda Türkiye 2. oldu
Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Büyükler Kulüpler Halter Şampiyonası'nda 56 kiloda Türkiye ikincisi olan Emrah Çalışkan’ı makamında kabul ederek tebrik etti.

Halter Federasyonu'nun 2013 yılı son müsabakası olan Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası Antalya'nın Alanya ilçesi Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası'na 24 il 44 kulüpten 91 bayan, 222 erkek olmak üzere toplam 313 sporcu katıldı. Şampiyonada Ağrı'yı Emrah Çalışkan Gençlik Spor Kulübü adına temsil etti.

Sporcu Emrah Çalışkan; Koparmada 90, Silkmede 100 kilo toplamda 190 kilo kaldırarak 56 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Emrah Çalışkan'ı ve halter antrenörü Muhlis Akbaş'ı makamında kabul ederek tebrik etti. İl müdürü Erim, yapmış olduğu açıklamada, "Sporcumuzun almış olduğu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Elde edilen bu başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Son zamanlarda halter branşından da güzel sonuçlar alıyoruz, antrenörlerimize de gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki müsabakalarda sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar diliyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.