Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artvin'de yolsuzluk ve rüşvet pankartı polis tarafından indirtildi

Artvin'de CHP il binasına asılan '17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun' yazılı pankart polisler tarafından indirildi. Gece saat 02.00’de asılan pankart sonrası polis parti binasına geldi. CHP Artvin İl Başkanı Ali...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Artvin'de yolsuzluk ve rüşvet pankartı polis tarafından indirtildi
Artvin'de CHP il binasına asılan '17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun' yazılı pankart polisler tarafından indirildi.

Gece saat 02.00’de asılan pankart sonrası polis parti binasına geldi. CHP Artvin İl Başkanı Ali Yücel Kurt, CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin, CHP eski Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Öztürk, CHP Gençlik Kolları üyeleri pankartın indirilmesini isteyen emniyet görevlileriyle bir süre konuştu.
Yapılan görüşmelerin ardından afiş asıldığı yerden indirildi. Yolsuzluk ve rüşvete karıştıkları iddia edilen eski bakanların maskeli fotoğrafının yer aldığı pankartı asarak yolsuzluklara tepki gösterdiklerini belirten CHP Artvin İl Başkanı Ali Yücel Kurt, Türkiye’nin birçok ilinde bu tür eylemlerin yapıldığına dikkat çekerek; “ Türkiye’de yaşanan yolsuzluk ve rüşvet olayını unutturmamak için 17 Aralık’ın yıldönümünde demokratik çerçeve içerisinde halkımıza bu olayı hatırlatmak için böyle bir afiş asılmış. Bana göre bunda bir şey yok. Ama başkaları rahatsız oluyor. Biz kanunlara karşı gelmiyoruz. Şimdilik pankartımızı indireceğiz. Ancak öyle görünüyor ki 17-25 Aralık tarihlerinde ülkemizin birçok ilinde ilçesinde bu tür eylemler yaşanacak. Bugün birçok yerde yapıldı.” dedi.

Pankart bir tutanakla indirildikten sonra polis parti binası önünden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.