Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arınç, Davutoğlu'nun adaylığı için ne dedi?

Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan'dan boşalacak Başbakanlık koltuğuna Dışişeri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun geçeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arınç, Davutoğlu'nun adaylığı için ne dedi?
 Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan'dan boşalacak Başbakanlık koltuğuna Dışişeri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun geçeceğini söyledi. Selvi, AKP kulislerinde konuşulan bir iddiayı dile getirerek "AK Parti'nin kuruluş yıldönümünde Davutoğlu ile Arınç bir araya geldiler. Arınç'ın, 'Benim sizin isminizden bir rahatsızlığım yok. Sadece Abdullah Bey'e bir haksızlık yapılsın istemedim' dediği söyleniyor" ifadelerini kullandı.

 

Selvi'nin Yeni Şafak'ta "Davutoğlu şaşırtacak" başlığıyla yayımlanan (21 Ağustos 2014) yazısının ilgili kısımları şöyle:

 

Bu arada Davutoğlu ismi henüz açıklanmadı ama önemli bir görüşme gerçekleşti. AK Parti'nin kuruluş yıldönümünde Davutoğlu ile Arınç bir araya geldiler. Arınç'ın, 'Benim sizin isminizden bir rahatsızlığım yok. Sadece Abdullah Bey'e bir haksızlık yapılsın istemedim' dediği söyleniyor.

 

Bir yandan Erdoğan diğer taraftan Davutoğlu bu tür görüşmelerle sürecin sancısız aşılmasını sağlayacaklar.

 

Çünkü yeni Türkiye'yi inşa etmek üzere yola çıkanların, krize değil, sinerjiye ihtiyacı var

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.