Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araç’ta mevcut başkan Yüksel Özdemir, yeniden başkanlığa seçildi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde AK Parti Araç 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Yüksel Özdemir, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.Araç Kültür ve İş Merkezi Toplantı ve Konferans Salonunda...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Araç’ta mevcut başkan Yüksel Özdemir, yeniden başkanlığa seçildi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde AK Parti Araç 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Yüksel Özdemir, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Araç Kültür ve İş Merkezi Toplantı ve Konferans Salonunda yapılan AK Parti Araç 6. Olağan İlçe Kongresi AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Av. Metin Çelik ve Murat Demir ile AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan AK Parti Araç İlçe Başkanı Yüksel Özdemir, yönetim kurulu ile birlikte tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.