Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Atayün BBP'den Mersin Milletvekili aday adayı oldu

Polis Başmüfettişi iken attığı twitler gerekçe gösterilerek görevinden ihraç edilen Anadolu Atayün Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Mersin Milletvekili aday adayı oldu.Aday adaylığı müracatını BBP Mersin İl Başkanlığına sunan Atayün,...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Atayün BBP'den Mersin Milletvekili aday adayı oldu
Polis Başmüfettişi iken attığı twitler gerekçe gösterilerek görevinden ihraç edilen Anadolu Atayün Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) Mersin Milletvekili aday adayı oldu.

Aday adaylığı müracatını BBP Mersin İl Başkanlığına sunan Atayün, 25. dönem milletvekilli adaylığı için müracaat ettiğini belirtti. BBP'yi seçmesinin sebebinin "Gönlümüzde ve aklımızda olan ülkemizin birlik ve beraberliği ile aynı mantığı ve aynı duyguları taşıdığımız içindir" diye açıklayan Atayün "7 Haziran'dan sonra ülkemizin önünde ki korkunç parçalanma tablosuna dur diyecek, gelecek olan ekonomik kriz ile mücadele edecek ve ülkede ki kutuplaşan ve gerginleşen kesimler arasında ki artan basıncı çözecek tek partinin Büyük Birlik Partisi olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

Geçmişten gelen temiz ismi ile adının hiç bir şaibeye karışmamış olması, tertemiz bir duruşu olarak ilk başladığı günden Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehit olduğu Keş dağına, oradan da bu güne taşıyan insanlarla birlikte olmanın gereği Büyük Birlik Partisini tercih ettiğinini anlatan Atayün, "Son olarak, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun
dediği gibi "Dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru konuşacağız, bir saniyesine bile hakim olamadığımız bir hayat için fırıldak olmayacağız" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.