Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınışık: "Liderimiz Devlet Bahçeli’dir"

Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Bahadırhan Altınışık, kendileri açısından lider sorunu olmadığını ifade ederek, "Liderimiz, şu anda Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Bunun dışındaki her gündem, Ülkü Ocakları’nın dışındadır"...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınışık: "Liderimiz Devlet Bahçeli’dir"
Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Bahadırhan Altınışık, kendileri açısından lider sorunu olmadığını ifade ederek, "Liderimiz, şu anda Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Bunun dışındaki her gündem, Ülkü Ocakları’nın dışındadır" dedi.
Yaklaşık 45 gün önce Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı seçilen Bahadırhan Altınışık, basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda, Ülkü Ocakları olarak hiçbir lider sorunlarının olmadığını dile getirdi. Altınışık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderleri olduğunu ve bunun dışındaki hiçbir şeyin Ülkü Ocakları’nın gündeminde olmadığını vurguladı.
Bahadırhan Altınışık, "Şu anda, bizim açımızdan bir lider sorunu yoktur. Liderimiz, şu anda Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Bunun dışındaki her gündem, Ülkücü Ocakları’nın dışındadır" diyerek Devlet Bahçeli dışında başka lider tanımadıklarını belirtti.
"DEVLETTE İSYANIN AFFI OLMAZ"
Konuşmalarının devamında, doğudaki Kürt vatandaşlarla hiçbir sıkıntılarının olmadığını da sözlerine ekleyen Altınışık, devlete isyanın affı olmadığını belirtti. Altınışık, "Biz her zaman devletin bekası taraftarı olmuşuzdur. Bununla alakalı, devlet isyancılarla nasıl mücadele etmesi gerekiyorsa, o şekilde mücadele etmelidir. Devlet asla ve asla diz çökmemelidir. Devlet diz çöktüğü takdirde, Ülkü Ocakları elinden ne geliyorsa, yapmaktan bir nebze dahi olsa geriye durmayacaktır. Çünkü bir gemi gibi düşünün, bir gemi battığı zaman bunun bayrağı ayrı batacak, sancağı ayrı batacak diye bir şey yoktur. Bugün, Tekirdağ da, Kars da ve Diyarbakır da aynı geminin içindedir. Onun için devlet teröre karşı, bütün faaliyetlerini devam etmelidir. Devlete isyanın affı olmaz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.