Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkayış il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, AK Parti’li il genel meclis üyeleri ile bir araya geldi.AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve il genel meclis üyeleriyle...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alkayış il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, AK Parti’li il genel meclis üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve il genel meclis üyeleriyle toplantı yaptı. AK Parti’li il genel meclis üyeleri ile 24 Aralık’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın iştirakiyle gerçekleşecek İl Kongresine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Mustafa Alkayış, “19 Kasımda AK Parti Merkez İlçe kongremizi yapmıştık. Bilindiği üzere 24 Aralık Pazar günü AK Parti İl Kongremizi icra edeceğiz. İl Kongremize Başbakanımız Binali Yıldırım iştirak edecekler. Bu vesile ile teşkilatımızın her kademesi bu coşkuya hazırlık yapmaktır. İl Başkanımızın talimatları gereğince il genel meclisi üyelerimiz ile kongre hazırlıklarımızı istişare ediyoruz. Taşraya götürülen hizmetlerde partimizin emektarları olan il encümenlerimizin değerli görüşlerini alıyoruz. Her zamanki gibi katkılarını bekliyoruz. AK Parti il kongremizin şölen havasında geçmesi için tüm gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.