Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşener’den Kurultay Değerlendirmesi

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, "Çağrı heyetimiz ve delegelerimizin avukatları yazılı bir emir talep ettiler, henüz yazılı emir bize gösterilmedi" dedi.MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, MHP’deki kurultay sürecine ilişkin değerlendirmede...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, "Çağrı heyetimiz ve delegelerimizin avukatları yazılı bir emir talep ettiler, henüz yazılı emir bize gösterilmedi" dedi.
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, MHP’deki kurultay sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu. Kongrenin, zincirlerle, TOMA’larla yaptırılmayacağı gibi bir gerçeklikle karşı karşıya kaldıklarının anlatılmaya çalışıldığını belirten Akşener, "Derhal, Ankara Valisi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ankara Emniyet Müdürü hakkında hem delegeler hem ben suç duyurusunda bulunacağız, çünkü yaptıkları iş kanunsuzdur. Çağrı heyetimiz ve delegelerimizin avukatları yazılı bir emir talep ettiler, henüz yazılı emir bize gösterilmedi. Hukuk dışı herhangi bir emir ister şifahi ister yazılı yerine getirilmez. Şifahi olarak verildiği anlaşılan bir emirle, benim gibi sizin gibi, kadınların çocukları olan polis memurlarını oraya dikip ve karşısında da bizi oraya dikmek gibi bir gayretin içinde olanlar yanılıyorlar. Oraya getirsinler bakalım dantel kefenli çakma kahramanları. Salon zincirle kapatılmış mührü yok ve devlet memuru olan bu vatanın evlatlarını oraya dikmişler. Hukuksuzluk herkesin paçasından akıyor. biz ülkücüysek, bu hukuksuzluklara kesinlikle pabuç bırakmayacağımızı ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yarın kongreyi yapmak üzere, delegeler ve genel başkan adaylarının kongre için belirtilen otelde olacağını anlatan Akşener, "İlla salon gerekmez. Delegelerimizin orada olduğunu, kongrenin yapılacağını göstereceğiz. Biz, yarın oradayız. Ne menem bir kongreymiş. MHP’nin iç işi olması gereken, kendi aramızda bir yarışma olması gereken konu beş buçuk aydır özellikle engellenerek bugünlere gelindi" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.