Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşener: “Kurultay Hesapları Alt Üst Etti”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, 15 Mayıs’ta yapılacak kurultayın tüm hesapları alt üst ettiğini belirterek, Genel Merkez yöneticilerine yüklendi. Akşener, “Ben ve Türk milliyetçileri iktidar olmak istiyor,...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akşener: “Kurultay Hesapları Alt Üst Etti”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, 15 Mayıs’ta yapılacak kurultayın tüm hesapları alt üst ettiğini belirterek, Genel Merkez yöneticilerine yüklendi. Akşener, “Ben ve Türk milliyetçileri iktidar olmak istiyor, bunu anlıyorum, Genel Merkez yöneticilerin muradı ne anlamıyorum” dedi.
15 Mayıs’ta yapılması planlanan kurultay öncesi il il dolaşan MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Afyonkarahisar’ı gelerek kent merkezini gezdi. Otobüsle çarşı merkezine gelen Akşener, burada MHP’li belediye başkanları ve bazı partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Merkez Anıtpark önünde partililer ve Dinar bandosu tarafından coşkuyla karşılanan Akşener, 3 Mayıs Türkçülük Bayramı kapsamında temsili olarak örs ve çekiçle demir dövdü.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, 15 Mayıs’ta kurultayın olup olmayacağıyla ilgili şöyle konuştu:
“Bizim kurultayımız tüm hesapları alt üst etti. Bu değişim sağlandığı takdirde televizyonlardan söyledim. Bir kez daha söylüyorum. Şayet ben seçilirsem ve beni destekleyen arkadaşlarımızla seçilirsek, yüzde 25 cebimizde başlıyoruz. Üstüne koymak ise bizim kendi becerimiz olacaktır. Dolayısıyla yüzde 25’lik rakam ortada olduğu zaman bütün hesap kitap alt üst. Böyle olunca orayı anlıyorum. Ben ve diğer değişim isteyen arkadaşlarımızla beraber olan Türk milliyetçilerini de anlıyorum. Onlarda iktidar istiyor. İki tarafı anlıyorum.”
MHP Kurultayını 2018 yılına uzatmak isteyen Genel Merkez yöneticilerin tutumunu anlamadığını vurgulayan Akşener, “Sonuçta herkesin bir meramı var. Herkesin bir muradı var. Bu arkadaşlarımın muradı nedir? Bunu anlamıyorum. Böyle bir durum söz konusu. Bu işleri herhalde hiçbirimiz anlayamayacak gibiyiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.