Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşener, Kılıçdaroğlu’nun Konuşmasını Değerlendirdi

Mhp Genel Başkan Adaylarından Eski İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Kadınların Kadın Olma Vasfı Üzerinden İncitilmesi Ve Rencide Edilmesine Karşı Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akşener, Kılıçdaroğlu’nun Konuşmasını Değerlendirdi
MHP Genel Başkan adaylarından eski İstanbul Milletvekili Meral Akşener, kadınların kadın olma vasfı üzerinden incitilmesi ve rencide edilmesine karşı olduğunu söyledi.
Meral Akşener, basın mensuplarının sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlemediğini ifade ederek, “Bilgim yok. Ama basından bu sabah okuduğum gazetelerden, sosyal medyadan gördüm, yazılanların üzerinden yorum yapabilirim. Ben kişisel olarak, Meclisi yönetirken, ben kadınların cinsiyetleri üzerinden, kadınların kadın olma vasfı üzerinden incitilmesini, rencide edilmesini, bir dil kullanılmasını kategorik olarak karşıyım. Kim ne söylerse söylesin. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ile ilgili olarak yazılan biçimde bir söz ise dediğim gibi ben işitmedim, yazılan biçimde ise tavırsa doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Ayrıca bir şey daha söylemek isterim. Sayın Kılıçdaroğlu, bizim tanıdığımız kadarıyla nazik bir insandır. Öyle biliyoruz. Meclisteki benim takibim, sanıyorum, mutlaka bu konuda bir düzeltme yapacaktır diye düşünüyorum. Yapması gerektiğini de düşünüyorum. En azından ben böyle kastetmedim ve incittiysem özür dilerim demesini doğru bekliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.