Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşener'den kongre resti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayı Meral Akşener, "Yarın bu salona 4 aday dün aldığımız karar neticesinde geleceğiz. Bundan sonrasını suç işleyenler düşünsün delege de burada Ankara'da" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akşener'den kongre resti

Akşener, kongre yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nde yaptığı incelemenin ardından yaptığı açıklamada, "Anayasa'nın askıya alındığı ortaya çıktı. Bunu milletimizin takdirine bırakıyorum" ifadesini kullandı.

Akşener, yargı sürecine müdahale olduğunu öne sürdü. "Yarın kongre yapacak mısınız?" şeklindeki soru üzerine ise Akşener, "Yarın bu salona biz 4 aday dün aldığımız karar neticesinde geleceğiz. Bundan sonrasını suç işleyenler düşünsün, delege de burada Ankara'da. Bilmediğiniz birşey var ülkücüleri kimse tanımamış, tanımıyor da. Tam 5.5 aydır biz kongre yapmaya çalışıyoruz. Demokrasinin bize verdiği bütün kurallara uyarak haklarımızı kullanmaya gayret ediyoruz. Delegelerin Ankara'ya girişinde bütün arabaların arandığını biliyoruz. Plakaların not edildiğini biliyoruz ama seyahat özgürlüğüne bir engel yok şimdilik" diye cevap verdi.  

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.