Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdağ, "PKK’yı Yönetenlerin İradeleri Bir Takım Süper Güçlerin Elinde"

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı, eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "PKK’yı yönetenlerin iradeleri bir takım süper güçlerin elinde" dedi.Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı, eski Sağlık Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akdağ, "PKK’yı Yönetenlerin İradeleri Bir Takım Süper Güçlerin Elinde"
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı, eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "PKK’yı yönetenlerin iradeleri bir takım süper güçlerin elinde" dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı, eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ardahan’da parti içi istişare toplantısına katıldı.
Halk Eğitim Merkezindeki toplantıda partililere seslenen Akdağ, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Akdağ, PKK’yı yönetenlerin iradelerinin bir takım süper güçlerin elinde olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "Neden 3 yıllık çatışmasızlıktan sonra tekrar eyleme başladılar zannediyorsunuz. Tekrar şiddete başladılar, tekrar insanları öldürmeye, şehit etmeye, masumların kanını dökmeye başladılar dersiniz. Sebebi çok açık; onları bir kukla gibi yönetenler o talimatı verdi de onun için. Suriye’de şartlar değişti, Türkiye’nin Ortadoğu’da kazandığı pozisyon, zenginleşmesi ve kuvvetlenmesi birilerinin işine gelmedi. Orada bir taşeron örgüt var. Bizim nazarımızda adı PKK olmuş, DAEŞ olmuş, DHKP-C olmuş hiç fark etmiyor ki, eline silah almış olan eşkıya bunlar. Milletten haraç alır, milletin canını yakar, milletin çoluğunu çocuğunun geleceğini karartır."
Güç, yetki ve kararın millette olduğunu anlatan Akdağ, "Gün AK Parti, CHP, MHP günü değil, gün memlekete sahip olma günü. Çok açık söylüyorum size vicdanınızın sesini dinleyeceksiniz. Gün memlekete sahip olma günü, biz bu memleketi hayırlı bir biçimde yönetmek ve sizlere hizmet etmek istiyoruz başka bir niyetimiz yok" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.