Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akar’dan Terör Saldırısına Tepki

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Terör Saldırılarının Demokratik Sivil Siyaseti Engellediğini Belirterek, Dün Diyarbakır’da Bomba Yüklü Araçla Yapılan Saldırıya Tepki Gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akar’dan Terör Saldırısına Tepki
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, terör saldırılarının demokratik sivil siyaseti engellediğini belirterek, dün Diyarbakır’da bomba yüklü araçla yapılan saldırıya tepki gösterdi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, zırhlı polis midibüsüne dün bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısını kınamak amacıyla basın toplantısı düzenledi. Parti binasında düzenlenen toplantıya, ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Akar, Diyarbakır’da mart ayından sonra ikinci terör olayının gerçekleştirildiğini belirterek, “Her ne kadar polis aracı hedef alınmışsa bile aslında bu bütün Diyarbakır’ı hedef alan bir terör saldırısıdır. Şehrin orta yerinde insanların iş yerinden çıkıp, eve gittiği bir saatte öğrencilerin okuldan çıktığı bir an yapılan saldırıdır” dedi.
Devlet ve milletin teröre karşı güçlü bir duruş ortaya koyacaklarını, terörün kendileri ile vatandaşları esir alamayacağını ifade eden Akar, şunları söyledi:
“Sesimizi gür çıkarmazsak olaylar devam edebilir. Terörü ve şiddeti istemiyorsak sesimizi yükseltmek günüdür. Türkiye’de ne problem varsa onların çözüm adresi TBMM’dir. Gerçekleşen terör saldırıları demokratik sivil siyaseti engellemektir. Kaos ortamını dün başaramadılar. Bugünde, yarında başaramazlar. Diyarbakır ve bölge halkı net bir şekilde terörün karşısında duruş sergilemiştir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.