Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akar: “STK’ların fikirlerini önemsiyoruz”

Merkezi İstanbul’da bulunan Diyarbakır Dernekleri Federasyonu (DİYARDEF) Başkanı İbrahim Yalçın Tepe ve beraberindeki heyet, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar’ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Akar, asıl hedeflerinin Diyarbakır’a...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akar: “STK’ların fikirlerini önemsiyoruz”

Merkezi İstanbul’da bulunan Diyarbakır Dernekleri Federasyonu (DİYARDEF) Başkanı İbrahim Yalçın Tepe ve beraberindeki heyet, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akar, asıl hedeflerinin Diyarbakır’a hizmet etmek olduğunu ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini önemsediklerini belirtti. Tüm derneklerin bulundukları şehirlerde ayrı bir değeri, görevi ve misyonu olduğunu aktaran Akar, “Diyarbakır’ın menfaatine olacak her işin arkasındayız ve bunun için tüm sivil toplum kuruluşlarımızın memleket meseleleri ile doğru bakış açısından ilgilenmeleri en büyük temennimizdir. Bu konuda bizler de sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla istişare içerisindeyiz. Sivil toplum kuruluşları bulundukları şehrin temel taşıdırlar. Biz bu temel taşı daha sağlamlaştırmak istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının hem Diyarbakır’ın kalkınması hem de demokrasinin gelişmesi açısından seslerinin daha gür çıkmasının, bu açıdan kurumların yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.