Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘AK’ vekiller İznik’te

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti Bursa milletvekillerini İznik Belediyesi’nde ağırladı. Milletvekillerinin tecrübe ve enerjilerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Sargın, yeni dönemde ‘uyum ve ahenk içerisinde’ İznik’e hizmet etmeyi istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘AK’ vekiller İznik’te

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Milletvekilleri Refik Özen, Vildan Yılmaz Gürel, Zafer Işık, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç ve Muhammed Müfit Aydın’ın katıldığı ziyarette, yapılan ve devam eden yatırımlar ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik’in kısa, orta ve uzun vadede hedeflerini konuşarak, bu konuda milletvekillerinin görüş ve düşüncelerini dinlediklerini ifade etti. 11 milletvekili içerisinde tecrübeli ve yeni isimlerin yer aldığını ancak İznik’i ve bölgeyi çok iyi tanıyan bir kadronun işbaşında olduğunu dile getiren Başkan Sargın, "Ben inanıyorum ki tecrübe, gençlik ve birikimle, yeni dönemde de İznik ilçemizin, Bursa’nın beklentilerini ziyadesiyle karşılayacağız. Seçilen milletvekillerimizi kutluyorum. Bursa'nın önemli kazanımları için Ankara ayağında yardımlarını hissedeceğimize inanıyorum. Dönem dönem bir araya gelerek, projelerimizi ve bulunduğumuz noktayı konuşacağız. Bursa’nın her köşesi ayrı bir değer. Bu değerlerin en önemlilerinden biri de İznik ilçemiz. Başlayan projelerin en kısa süre içinde tamamlanarak hayata geçeceğini hatırlatan Başkan Sargın, "Büyük bir heyecan ve gayretle çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberlikten İznik kazançlı çıkacaktır " diye konuştu.

Ak Parti İznik İlçe Başkanlığı ve bürokratların da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Sargın tarafından süreç içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgilendirme yapıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.