Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’nin Ankara’daki TEK Kadın İlçe Başkanı Siyaseti Değerlendirdi

AK Parti’nin Ankara’daki tek kadın ilçe başkanı olan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, "Biz sadece seçim olduğu zaman sahada değiliz, biz hep sahadayız. Geçmiş olsunlardayız, baş sağlıklarındayız. Polatlı teşkilatının...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’nin Ankara’daki tek kadın ilçe başkanı olan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, "Biz sadece seçim olduğu zaman sahada değiliz, biz hep sahadayız. Geçmiş olsunlardayız, baş sağlıklarındayız. Polatlı teşkilatının üç seçimdir gösterdiği başarı hep sahada olmasından kaynaklanıyor" dedi.
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, bir kadın olarak siyasetin zorluklarını anlattı. "Normalde siyasetle uğraşmanız için öncelikle bu davaya inanmanız gerekiyor" diyen Demir şöyle devam etti:
"İnanacaksınız ve zamana yayacaksınız. İnsanlarla ilişkileriniz eğer iyiyse, insanlara eğer dokunabiliyorsanız, zamanınız varsa ve bu işe de gönül vermişseniz kolay. Bayan olarak zorlukları var mı? Elbetteki şöyle zorluk yaşıyorsunuz benim kendi açımdan, çalışmam açısından hiçbir sakınca yok. Geç vakitlere kadar çalışma imkanı olan birisiyim, çocuklarımın hepsi yetişkin, evli barklı hani halk arasında derler ya ayağıma dolanan yok. Beni engelleyen hiçbir şey yok, ekonomik yönden de bir yerde çalışma zorunluluğum yok, onun verdiği rahatlık var. Zaman var, bu işe de inandığım için zorluk yaşamıyorum."
"SİYASETTE İYİ BİR EKİBİNİZ VARSA BAŞARMAMANIZ MÜMKÜN DEĞİL"
Demir, daha önce Polatlı’da kadın kolları başkanı olduğunu hatırlatarak, "Siyasette iyi bir ekibiniz varsa sizin ekibinizde hakikaten bu davaya inanmış, gönüllü insanlarla birlikte yola çıktıysanız başarmamanız mümkün değil. Burayı bir menfaat kapısı olarak değil de hakikaten gönül verdiğiniz için çünkü burada öyle büyük bir vebal var ki siz direkt bir şeylerin mesajını veriyorsunuz. AK Parti geldiğinden beri hiçbir şekilde olmaz denilen pek çok tabu yıkıldı. Eski dönemle bu dönemi karşılaştırın, bu kadar büyük reformlar nasıl yapıldı? İşte vatandaşın çilesini, sıkıntısını gerçekten yukarı duyuyordu. Duyduğu için bir takım sıkıntıları giderecek çok ciddi bir takım reform gerçekleştirdi ve bugün dünyanın belki en ucuz sağlık hizmeti Türkiye’de görülüyor. Sağlıkta artık dünyada da tercih edilen bir ülke haline geldik" diye konuştu.
"DOĞAL OLACAKSINIZ, VATANDAŞIN HALİNDEN ANLAYACAKSINIZ"
Vatandaşın gönlünü kazanmanın hem kolay hem zor olduğunu belirten Demir, "Bir kere önce samimiyetten geçiyor. Samimi olacaksınız, doğal olacaksınız, vatandaşın halinden anlayacaksınız. Vatandaş sizin kendinden olduğunu hissettiği zaman hiçbir sıkıntı yok. Vatandaşı kazanırsınız ve onun hizmetlerine, onun ihtiyaçlarına yardımcı olmak için ona en iyi imkanları sağlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Çünkü bu bir vebaldir. Onun için zor gelmiyor" ifadesini kullandı.
"BİZ HEP SAHADAYIZ"
Polatlı’ya yönelik yapılacak proje ve yatırımlara da değinen Demir şunları kaydetti:
"Bizim çalışmalarımızın başında önce üniversite geliyor. Bir kere Polatlı’ya bir üniversiteyi kazandırmamız gerekiyor. Polatlı’ya gençlerin çalışabileceği bazı istihdam alanlarını geliştirmemiz lazım. Huzurevi açılacak Allah nasip ederse, projemizde hükümetin aldığı bir karar var. Aile şehir merkezi yapma planı var. Gökpınar Barajımız var şu anda zaten yapılmakta, bittiği zaman belli bir alanda büyük bir kısmı sulu tarım alanına geçilecek ve sulu tarıma geçildiği zaman buradaki kazancın birkaç kat artacağı ve arttığı zaman bunun Polatlı’daki esnafından öğrencisine herkese yansıyacak bu. Çünkü Polatlı Türkiye’nin buğday ambarlarından birisi. Tarıma dayalı bir geçim kaynağı var. Buradaki çiftçilerin beklentileri var. Bayanları ekonomik özgürlüğüne kavuşturmak lazım, kendi ayakları üzerinde durabilmeliler. Polatlı’da şu anda belediyemiz yok, bir başka partinin belediye başkanı var. Buna rağmen biz vatandaşa o kadar çok yakınız ki bu Ramazan yardımları olsun, sadece seçim var sahaya çıkalım diye bir şey yok, biz hep sahadayız. Geçmiş olsunlardayız, baş sağlıklarındayız. Polatlı teşkilatını üç seçimdir gösterdiği başarı hep sahada olmasından kaynaklanıyor."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.