Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Zengin: “Meclise 3 Parti Girer”

İSTANBUL (İHA) – AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge 2’inci sıra Milletvekili adayı Özlem Zengin, 7 Haziran seçimlerinde meclise üç partinin gireceğini söyledi.AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge 2’inci sıra Milletvekili adayı Özlem Zengin,...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge 2’inci sıra Milletvekili adayı Özlem Zengin, 7 Haziran seçimlerinde meclise üç partinin gireceğini söyledi.
AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge 2’inci sıra Milletvekili adayı Özlem Zengin, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü Tokatlılar Derneğini ziyaret etti. Dernek ziyaretinde hemşehrileri ile bir araya gelen Zengin, “Siyasetçiler genelde büyük konuşur ama ben tedbirli konuşanlardanım. Bu seçim Allah’ın izniyle öyle görünüyor. Meclise 3 partinin girdiği bir seçim olacak. Öyle görünüyor. Bize sayılar bunu söylüyor. Bu önemli bir şey. Burada normal şartlar altında hep oyların zayi olması söyleniyor. Bu talihi bir mesele. Türkiye’de yüzde 10 diye bir baraj var. Bazı partiler bu barajı geçiyor. Barajı geçmek tabii bir şey. Türkiye’de siyaset yapıyorsanız, bu barajın tabii bir şekilde geçilmesi lazım. Hiç kimsenin bir partiyi sırtlanıp da oraya taşımak gibi bir mecburiyeti yok. Geçerse amenna. Herkesin başının üzerinde yeri var. Ama geçemezse de bu bizim kabahatimiz değil. Geçemeyenlerin düşünmesi gereken bir mesele. İnsanları tehdit ederek, aba altından sopa göstererek, Ak Parti karşıtlığı oluşturarak bunu yapmak doğru değil” dedi.
İnsanları terörize ederek siyaset yapmadıklarını ifade eden Zengin, “Biz ümitle siyaset yapıyoruz. Bizim sadece vaatlerimiz oldu. Size su vereceğiz, yüz lira ya da beşyüz lira para vereceğiz demedik. Biz insanlara gelecek vaadediyoruz. Bu gelecek nedir? Daha özgür bir Türkiye. İşte ben buradayım. Bu kadar sene çile çekmiş biri olarak. Ben duruşmaya giremeyen, staj yapamayan bir kadınken, Türkiye’nin en önemli şehrinde 2. sıra adayım. Bu çok önemli bir şey. Özgürlükse buradayım” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.