Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Vekilden İit Üyesi Devletlere Kararlılık Çağrısı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelere seslenerek, kararlılık çağrısında bulundu.Gaziantep Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Üyesi Ahmet Üzer, sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelere seslenerek, kararlılık çağrısında bulundu.
Gaziantep Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Üyesi Ahmet Üzer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, adalet ve barışın tüm milletlerin, inançların ve kültürlerin ortak arzusu olduğunu belirterek, İİT üyesi devletlere yeni bir siyasi platform için kararlılık ortaya koyulması için çağrıda bulundu. Uzer, paylaşımında, "Toplam GSYİH’si 10 trilyon doları bulan 57 ülkenin katılacağı İstanbul’daki 13. İTT zirvesi milletimize ve ümmete hayırlar getirsin. Adalet ve barış, siyasi görüşleri, milliyetleri, dini inançları ve kültürleri ne olursa olsun tüm insanların ortak arzusudur. 13.İİT üyesi devletleri, İslami yakınlaşmayı desteklemeye ve İslam ümmeti için yeni bir siyasi platform için kararlılık ortaya koymalı. Adalet ve Barış İçin Birlik ve Dayanışma İslam coğrafyasındaki ülkelerin en öncelikli meselesi olmalı. Zirve İslam alemine huzur getirsin" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.