Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili vekil, eleştirel tweet atan gazeteciyi darp ettirdi iddiası

Manisa'da, AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Medya TV'nin program müdürü Hüsamettin Edebali, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte televizyona gelen kişiler tarafından darp edildiğini iddia etti.İddiaya göre Yunusemre...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2014 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2014 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa'da, AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Medya TV'nin program müdürü Hüsamettin Edebali, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte televizyona gelen kişiler tarafından darp edildiğini iddia etti.

İddiaya göre Yunusemre ilçesi Keçiliköy Mahallesi'nde yayın yapan Manisa Medya TV'de 26 Eylül Cuma günü yaşanan saldırı olayı şöyle gerçekleşti: "AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, programa katılmak için yanında birçok partili ile televizyona geldi. Milletvekili Tanrıverdi yayına girdikten bir süre sonra, daha önce sosyal medya üzerinden Hüsamettin Edebali ile tartışan birkaç kişi Edebali'nin yanına gelip konuşmak istediğini söyledi. Bu kişiler AK Parti Milletvekili Tanrıverdi ile ilgili sosyal medya üzerinden eleştirel yazılar yazmaması konusunda Edebali tehdit etti ve aralarından bir kişi Edebali'ye vurarak yere düşürdü. Bunun üzerine Edebali, Barbaros Polis Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Şikayetinde, saldırının Tanrıverdi tarafından yaptırıldığı şeklinde şüphesinin olduğunu da ifade etti."

Manisa Medya TV Program Müdürü Hüsamettin Edebali, saldırıyı doğrulayarak şu açıklamada bulundu: "Şahsıma yapılan bu çirkin saldırının peşini bırakmayacağım. Birlikte geldiği adamlar tarafından darp edilmeme rağmen Hüseyin Tanrıverdi, ne aramış, ne de bir geçmiş olsun demiştir. Gerçek bir milletvekili olsaydı arardı. Tanrıverdi'yi hem başbakana hem de cumhurbaşkanına şikayet edeceğim."

Saldırıya uğrayan program müdürünün çalıştığı Manisa Medya TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat, AK Parti Manisa İl Teşkilatı Başkan Vekili ve Siyasi Hukuk İşler Başkanı olarak görev yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.