Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Toğay: “Önemli Olan Vaatleri İcraata Çevirmektir”

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Perihan Toğay, “Bir vaat vardır bir de icraat. Önemli olan vaatleri icraata çevirmektir” dedi.AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Perihan Toğay, seçim çalışmaları kapsamında Fulya...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Perihan Toğay, “Bir vaat vardır bir de icraat. Önemli olan vaatleri icraata çevirmektir” dedi.
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Perihan Toğay, seçim çalışmaları kapsamında Fulya Mahallesi’nde okul ve esnaf ziyaretine çıktı. Özel eğitim veren bir okulu ziyaret ederek başlayan Toğay, burada hem okul idarecileri ile görüştü hem de zihinsel engelli çocuklarla yakından ilgilendi. Daha sonra esnaf gezisine çıkan Toğay, esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi ve 1 Kasım seçimleri için de partisine destek istedi.
7 Haziran seçiminin üzerinden 4 ay gibi bir süre geçtiğini belirten AK Partili Toğay, “Seçmen şimdi daha bilinçli ve daha ılımlı bakıyor. 1 Kasım seçimleri için daha güzel düşünceleri var. Türkiye’nin daha iyi olacağını, 1 Kasım seçimlerinden başarılı çıkacağına ben inanıyorum. Beyannamemizde çalışan kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik güzel projelerimiz var. Üniversiteyi bitiren gençlerimiz arka planda kaldıklarını hissetmişler. Biz kendileri ile istişare ettiğimizde bu yönde talepleri vardı. Üniversiteyi bitiren gençlerimize iş kurmaları için çalışmalar yaptık. Öğrencilere ve çiftçilere yönelik çalışmalarımız var. Emeklilerimizin ve asgari ücretle çalışanlarımızı da düşündük. Vatandaşlarımız gayet memnun. Beklentileri de bir nebzede olsa yerine getirdik” diye konuştu.
Diğer siyasi partilerin beyannamelerine atıfta bulunan AK Partili Toğay, “Bir vaat vardır bir de icraat. Önemli olan vaatleri icraata çevirmektir. Bizim bunu yaptığımıza inanıyorum. Biz yerine getiremeyeceğimiz bir sözü de vermedik. Biz icraat yapıyoruz. Önemli olan vaat vermek değil. Söyleneni yerine getirmektir. Diğer siyasilerin vaatlerine bakıyoruz. Asgari ücreti 2 bin TL’ye çıkarmaktan bahsediyorlar. Ama Türkiye sisteminde asgari ücret 2 bin lira olabilecek mi diye düşünmek lazım. Önemli olan vaat değil, vaatleri icraata dökmektir. Biz bunu yapıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.