Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Taşkıran: “7 Haziran’da Bir Sendeleme Oldu“

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Haşim Taşkıran, Tozkoparan’da esnafla bir araya geldi. Bir ara poğaça tezgâhının önüne gelen Taşkıran, herkese poğaça dağıtırken, bir vatandaşla da Kürtçe sohbet etti.AK Parti İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Haşim Taşkıran, Tozkoparan’da esnafla bir araya geldi. Bir ara poğaça tezgâhının önüne gelen Taşkıran, herkese poğaça dağıtırken, bir vatandaşla da Kürtçe sohbet etti.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Haşim Taşkıran, Tozkoparan’da esnafı ziyaret etti. Ziyarette yaşlı bir vatandaşla Kürtçe sohbet eden Taşkıran, vatandaşlara poğaça dağıttı. Yaşlı vatandaş Taşkıran’a Kürtçe, “İstikrar, huzur kardeşlik istiyoruz. İyi çalışın ki iyi olsun. Birlik beraberlik bir dağ gibidir“ dedi.
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Taşkıran, “Halk istikrar ve huzur istiyor. Bu sefer teveccühleri de iyi. Eskiden surat asıyorlardı, şimdi öyle bir şey yok. Bu dönem sıkıntı yok. Herkes istikrardan yana oy kullanacak. 7 Haziran’da ufak bir sendeleme oldu. İyi ki olmuş. 25 yaşından küçükler bu ülkenin nereden nereye geldiğini bilmiyordu. Ama şimdi yaşadı gördü. Üç dört ay içinde kimse yatırım yapmadı. Evden dışarı çıkmadı. Herkes hesap içindeydi. Vatandaş 1 Kasım’ı bekliyor. 1 Kasım’da huzur gelir, istikrar gelir. Haydi Bismillah deyip vatandaşlarımız AK Parti’ye dönecek inşallah“ dedi.
7 Haziran’da Siirt’ten aday olduğunu hatırlatan Taşkıran, “Orada herkesin istediği şey huzurdu. Eğer ayın 15 günü dükkanların kepenkleri kapalıysa huzur olmaz. İnşallah bu dönemde herkes huzur istiyor. Bu ülke hepimize yeter. Herkes eşit haklara sahip. Son on senede bu ülkede çok önemli adımlar attı Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız. Halkın desteği olduğu sürece sırtımız yere gelmez“ diye konuştu.
Herkesin gönlüne göre bir seçim beyannamesinin olmasının zor olduğunu da söyleyen AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Haşim Taşkıran, “Gençlerimize, emeklilerimize, asgari ücrete önemli şeyler yapıyoruz. Bunlar istikrarlı bir ülkenin vereceği şeyler. Eskiden IMF’nin kapısında dilenen bir ülkeyken, şimdi vatandaşımız bile IMF’ye borç verebilecek duruma geldi” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.