Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Satır: "Durgunluğu Aşmak İçin TEK Başına İktidar Gerekir"

AK Parti Milletvekili Mihrimah Belma Satır, son 6 aylık sürede bir Türkiye’de bir durgunluk yaşandığını belirterek, “Bunu aşmak için tekrar Türkiye’de tek başına iktidarın gelmesi gerekir” dedi.AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1....

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Milletvekili Mihrimah Belma Satır, son 6 aylık sürede bir Türkiye’de bir durgunluk yaşandığını belirterek, “Bunu aşmak için tekrar Türkiye’de tek başına iktidarın gelmesi gerekir” dedi.
AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Mihrimah Belma Satır, Ümraniye’de Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Burada sıcak bir ilgi ile karşılanan Mihrimah Belma Satır, “Alanda gördüğümüz şu. AK Parti, Türkiye’de istikrarın temsilcisi bir parti. Tek başına iktidara yakın bir parti. Geçen seçimde bize oy vermeyen yaklaşık yüzde 9 bir seçmen kitlesi var. Bunun bir kısmı CHP’ye gitmiş, bir kısmı HDP’ye gitmiş, çok az bir kısmı da MHP’ye gitmiş. Verilerde böyle gözüküyor. Özellikle Orta Anadolu’da MHP’ye giden oylarımız var. Doğu ve Güneydoğu’da HDP’ye giden oylarımız var. Bunların geri dönüşü için listelerimizi yaptık, çalışmalarımızı yaptık, iş planlarımızı yaptık, alana çıktık” şeklinde konuştu.
AK Parti olarak insana önem verdiklerini ifade eden Satır, “Biz her zaman şunu söylüyoruz, siyasetin malzemesi insan. İnsana değer verdiğiniz sürece siz var olabilirsiniz. Bu çalışmalarda faydasını gördük. Bugün alanda gördüğümüz manzara şu. Yaklaşık 6 aydır hükümetin kurulmamasının Türkiye toplumuna hem ekonomik anlamda, hem güvenlik anlamında, hem de psikolojik anlamda çok ciddi rahatsızlıkları oldu” diye konuştu.
Satır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz yaklaşık 10 yıldır, yaş olarak bizler hatırlarız ama gençlerimiz hatırlamayabilir, hep istikrar gördük. Hep seçimden sonra kurulan bir hükümet gördük. Masa başına geçen bir bakan gördük, gündüzleri STK’larla, belediyelerle, halkla iç içe olan bakanlar, gece sabahlara kadar bürokratları ile masa başında çalışan, proje oluşturan bakanlar gördük. Ama yaklaşık 6 aydır, yine Allah’a çok şükür bugüne kadar gelen istikrarlı yönetim nedeni ile sular akmaya devam ediyor, büyük bir sıkıntı yaşamadık ama bir durgunluk yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
7 Haziran’dan sonra yaşanan sürede bazı alanlarda durgunluğun görüldüğüne dikkat çeken Satır, “Bunu gittiğiniz çevrede görebiliyorsunuz. Herkes biraz rölantiye aldı. Bizim ekonomik hayatımıza bir durgunluk getirdi. Bunu aşmak için tekrar Türkiye’de tek başına iktidarın gelmesi gerekir” ifadelerini kullandı.
Tek başına iktidara şu an bilimsel olarak en yakın partinin AK Parti’nin olduğunu vurgulayan Satır, 1 Kasım seçimlerinde Erzurumlulardan destek istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.