Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Saral: “Her Kesime Katkı Sağlayacak Bir Beyannamemiz Var”

AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Oktay Saral, “7 Haziran sonrasında oluşan belirsizlik her kesimden vatandaşı zor durumda bıraktı. Halkımız değerlendirmesini yaptı ve AK Parti’den taleplerde bulundu. Biz de bu taleplere karşılık...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Oktay Saral, “7 Haziran sonrasında oluşan belirsizlik her kesimden vatandaşı zor durumda bıraktı. Halkımız değerlendirmesini yaptı ve AK Parti’den taleplerde bulundu. Biz de bu taleplere karşılık verdik. 1 Kasım daha farklı olacak” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Oktay Saral, AK Parti’nin seçim beyannamesinin başta emekliler, işçiler ve gençler olmak üzere halkın istekleri doğrultusunda hazırlandığını söyledi.
AK Partili Saral, 7 Haziran sonrasından sonra oluşan belirsizlik ve ortaya çıkan kaotik durumun vatandaşlar tarafından değerlendirildiğini ifade ederek, “Geçmiş dönemlerde başka siyasi partilere oy veren vatandaşlar ve bütün meslek grupları, 7 Haziran öncesindeki AK Parti iktidarı dönemiyle bu 4-5 aylık dönemin mukayesesini yaptı. Şimdi onun için insanlar AK Parti’yi tercih ediyor. Özellikle başbakanımızın da tüm toplum katmanlarına huzur verebilecek o seçim beyannamesiyle beraber diğer partilere oy veren vatandaşlarımız Türkiye’nin istikrarı ve dolayısıyla kendilerinin istikrarı için AK Parti’ye oy vereceklerini bize bizatihi söylüyorlar. Ben inanıyorum ki AK Parti çok büyük bir oyla yeniden Türkiye’yi istikrar limanına gönderecektir” dedi.
Türkiye’de 13 yıllık AK Parti iktidarında çok büyük dönüşüm ve gelişimin yaşandığını belirten Saral, “Sağlıktan ulaşıma bütün alanlarda yaşanan gelişmeleri vatandaşımız gördü. Vatandaşımız, ‘Evet Türkiye büyüdü, zenginleşti’ ama emekliler, asgari ücretle çalışanlar ve taşeron işçiler olarak çalışan diğer dar gelirli insanların da bu hizmetleri doya doya yararlanabilmeleri için ekonomik katkı sağlayın” dediler. Bizde zaten 7 Haziran sonrası bunu gördük. Çiftçisiyle, köylüsüyle, emeklisiyle, işçisiyle konuştuk, taleplerini aldık. O talepler doğrultusunda da seçim beyannamesini oluşturduk” diye konuştu.
Seçim beyannamesini hazırlarken az da olsa bütçeyi zorladıklarını belirten Saral, “Tabii ki bütçeyi zorladık. Ama Türkiye’nin geleceğini de karanlığa atmadık. Ne yaptığını bilen, söz verdiği zaman yerine getiren, diğerleri gibi işkembe-i kübradan atanlardan olmadık. Türkiye’nin ekonomisini bilmeden, dünyayı tanımadan atmasyon rakamlarla birkaç oy alma düşüncesiyle yola çıkmadık. Dar gelirli vatandaşlarımızın hayatlarını biraz daha müreffeh olmasını sağlamak ve Türkiye’nin yaptığı projeleri doyasıya yaşamak için kendilerine ekonomik girdi sağlayacak projeler ürettik” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.