Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Resul Kurt: “Terör Örgütüne Sırtını Dayayanlara Prim Vermeyelim”

AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, ziyarete geldiği 2’nci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) yaptığı açıklamada HDP’ye yüklendi. Kurt, oyların özgür bir şekilde kullanılabilmesi için herkesin birbirine...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, ziyarete geldiği 2’nci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) yaptığı açıklamada HDP’ye yüklendi. Kurt, oyların özgür bir şekilde kullanılabilmesi için herkesin birbirine destek vermesi gerektiğini belirterek, “Ülkemizi karanlıklara götürmek isteyen ve terör örgütüne sırtını dayayanlara prim vermeyelim” dedi.
AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, seçim çalışmaları kapsamında 2’nci Bölge SKM’yi ziyaret etti. Ziyarette 2’inci Bölge SKM Başkanı Timuçin Oğuz ile görüşen Kurt, ziyaret sonrası SKM’yi gezdi. Ziyaretinin ardından gündeme dair konuları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Kurt, 1 Kasım seçimleri hakkında, “1 Kasım seçimleri ülkemiz için istikrarın ve sağduyunun sonuçlarını göreceğimiz bir seçim olmasını temenni ediyorum. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizde istikrarın ne kadar önemli olduğunu çok daha doğru bir şekilde görmüş olduk. Ümit ediyorum ki, sokakta vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayan bir seçim beyannamemiz oldu. Bütün milletvekili aday arkadaşlarımızla, parti yöneticilerimizle, gençlerimizle ve kadınlarımızla sahada çalışıyoruz. Herkese adım adım yaklaşıyoruz, ulaşıyoruz ve sıkılmadık bir yer bırakmamak için bu yolda ciddi bir çaba sergiliyoruz. Sabahın çok erken saatlerinden gecenin çok geç saatlerine kadar aday arkadaşlarımızla hep birlikteyiz. AK Parti dışında sahada seçim çalışması yapan bir başka partide görmüş değiliz. 7 Haziran seçimlerinden sonra ‘Haydi Bismillah’ diyerek bu çerçevede, ülkemizi çok daha aydınlığa, çok daha güzel günlere götürecek tabloyla hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah 1 Kasım günü seçim beyannamelerini gerçekleştirecek bir oya ulaşmış oluruz. Ülkemizde emeklilerin, çalışanların, kardeşlerimizin, kadınlarımızın beklentilerini karşılayacak birçok vaadimiz var. Bu vaatlerin her birinin tek tek yerine gelebilmesi için vatandaşlarımızdan 1 Kasım’da oylarını AK Parti’ye vermelerini bekliyoruz” dedi.
“TERÖR ÖRGÜTÜNE SIRTINI DAYAYANLARA PRİM VERMEYELİM”
AK Partili Resul Kurt, YSK’nın sandık taşıma kararını red oyu vermesiyle ilgili olarak ise, “Öncellikle bazı bölgelerde terör faaliyetlerinden dolayı sandık güvenliğinin sağlanabilmesi için ilçe seçim kurulu ve idari mülki amirler YSK’ya bu noktada sandıkların taşınması yönünde taleplerini ilettiler. Bu yönde olumsuz bir görüş çıktığını görüyoruz. Öncelikle şunu söylememiz gerekir ki, hangi partiye oy verirse versin, demokrasinin gereğinin yerine gelebilmesi için herkesin sandığına sahip çıkması gerekir. İnsanlara tehditle baskıyla, çocuğunu öldürmekle, kendisi kaçırmakla, şantaj yapmakla oy alınamayacağını halkımızın mutlaka göstermesi gerekiyor. Ben buradan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum; lütfen demokrasiye, oylarımıza sahip çıkalım. Oylarımızın özgür bir şekilde kullanılabilmesi için birbirimize destek verelim ve ülkemizi karanlıklara götürmek isteyen ve terör örgütüne sırtını dayayanlara prim vermeyelim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.