Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Pulcu: “AK Parti’nin Engelli Vatandaşlarımız İçin Alacağı Çok Tedbir Var”

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, Otizm Spor Kulübü’nü ziyaretinde otistik çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Otistik olan küçük bir çocuğun resmini çizen Pulcu, bir başka otistik çocuğun söylediği Fenerbahçe marşını...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Pulcu: “AK Parti’nin Engelli Vatandaşlarımız İçin Alacağı Çok Tedbir Var”
AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, Otizm Spor Kulübü’nü ziyaretinde otistik çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Otistik olan küçük bir çocuğun resmini çizen Pulcu, bir başka otistik çocuğun söylediği Fenerbahçe marşını hayranlıkla dinledi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, Tuzla’da Otizm Spor Kulübünü ziyaret etti. Otistik çocuklarla sohbet eden Pulcu, Mustafa isimli küçük bir çocuğun ise resmini çizdi. Otistik çocuklar bu sırada Pulcu’ya yoğun ilgi gösterdi. Bir taraftan çocuklarla sohbet eden Pulcu, bir taraftan da resim çizdi. Daha sonra başka bir çocuğun yanına geçen Pulcu, çocuğun söylediği Fenerbahçe marşını hayranlıkla dinledi.
AK Parti’nin engelli vatandaşlara yönelik çok sayıda adım attığını hatırlatan Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, “Çok ciddi gayretler var. Şunu söylememiz lazım. Biz AK Parti adına sahada geziyoruz. AK Parti’nin engelli vatandaşlarımız için alacağı çok tedbir var. Fakat yaptıkları reklam konusu olmuyor. Bu konuyu hiç dile getirmiyorlar ama inanılmaz hizmetler yapılıyor” dedi. Engelli vatandaşlara maaş da bağlandığını dile getiren Pulcu, “Beyannamede birçok konu var ama engelli vatandaşlara yönelik faaliyetler genellikle fazla dile getirilmiyor. Bu hizmetler çok insana yaşama sevinci veriyor, hayata bağlıyor. Aile desteği veriliyor. Burada da durmak yok yola devam dememiz lazım” şeklinde konuştu.
Beyannamede yer alan gençlerle ilgili adımlara da değinen Pulcu, “Gençlere yönelik evlilik desteği ile ilgili çok telefon aldım. Yani çocukları evlendirmek güzel ama bu teşviklerle herkes genç yaşta evlenmek ister gibi mesajlar geldi. Bu şunu gösteriyor. Bu teşviklerin yerinde olduğunu gösteriyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.