Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Özdemir’in Seçim Çalışmaları

AK Parti Konya Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir kent merkezinde katıldığı programlarla ve yaptığı ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü.1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimler öncesi çalışmalarına devam...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Konya Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir kent merkezinde katıldığı programlarla ve yaptığı ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü.
1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Sert, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve bazı partililerle birlikte ilk olarak Selçuklu Emniyet Müdürülüğü görevine yeni atanan Erdinç İnce’yi ziyaret etti. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilim Merkezi’nde düzenlenen 2. Muhtarlar Buluşması programına katılan Özdemir, burada Konya genelindeki muhtarlara yaptığı konuşmada, “Sorumluluğumuz büyük, yükümlülüğümüz büyük. Konya insanı da geçmişten günümüze bu sorumluluğun ve yükümlülüğün gereğini hep yerine getirdi. Şimdi de yerine getirdi, yarın da yerine getirecek bundan hiç kuşkumuz yok” dedi.
Özdemir ardından manifaturacılar esnafıyla bir araya geldi. Mağazaları tek tek dolaşan Özdemir, 1 Kasım seçimleri öncesinde vatandaşlardan destek istedi. Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, “Türkiye’nin 7 Haziran’da yeni bir seçimden çıktı. Gönül arzu ederdi ki seçimlerden sonra tek başına bir iktidar kurulabilsin veya çıkan tablodan bir koalisyon hükümeti kurulabilsin ve bugün Türkiye yoluna emin adımlarla devam etsin. AK Parti’nin çabalamasına, Başbakanımızın bu kadar özverili gayretler göstermesine rağmen birtakım siyasilerin sorumsuzlukları ve bazı partilerin de duyarsız davranışları sebebiyle koalisyon hükümeti kurulamadı. 7 Haziran seçimlerinden sonra tablo gereği biz seçim çalışmalarına hiç ara vermedik ama özellikle son 1 hafta 10 gündür daha yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bugün bazı emniyet kurumlarımızı ziyaret ettikten sonra muhtarlarımızla bir ara geldik ve son olarak manifaturacılar çarşısını gezdik. Benim gördüğüm şu anda seçmen seçim tablosunun ortaya koyduğu güvensizlikten rahatsızlar. Bazı muhalefet partilerinin ortaya koyduğu tutum ve davranışlardan, muhalefet partisi liderlerinin tutum ve davranışlarından şiddetli biçimde rahatsızlar. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden sonra ben Türkiye ve dünya adına biraz daha umutlandım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.