Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Özdağ’dan o astsubay için açıklama

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Darbe Girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Yönelik Marmaris’te Kaldığı Otele Yapılan Hain Saldırı Sonrasında Yakalananlar Arasında Yer Alan Astsubay Aydın Özsicak’in Özel Olarak Sorgulanması Gerektiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Partili Özdağ’dan o astsubay için açıklama
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik Marmaris’te kaldığı otele yapılan hain saldırı sonrasında yakalananlar arasında yer alan Astsubay Aydın Özsıcak’ın özel olarak sorgulanması gerektiğini söyledi.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yaptığı açıklamasında, Kıdemli Başçavuş Aydın Özsıcak, Muhsin Yazıcıoğlu suikastında düşen uçağın parçalarını sökerken yakalandığını belirterek, "15 Temmuz gecesi ve öncesinde yaşanan darbe girişimlerinde ve alçakça düzenlenen hain saldırılarda diğer kilit isimlere ulaşmak ve hangi egemen güçlerin parmağının olduğunu ortaya çıkarmak için Özsıcak mutlaka özel sorgulanmalıdır. Bu vatan haini Türkiye ile hesabı olan, Türkiye’nin güçlü devlet olmasını istemeyen odakların tetikçiliğini yapmaktadır" diye konuştu.
AK Partili Özdağ şöyle konuştu: "Kıdemli Başçavuş Aydın Özsıcak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve dava arkadaşım Muhsin Yazıcıoğlu’nun düşen helikopterinden parça sökerken görüntülenmişti. Daha sonra tutuklanan ve yargılanan Özsıcak, her ne hikmetse serbest bırakılmıştı. İşte bu karanlık isim 15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve hükümetine yönelik darbe girişimine katıldığı için tekrar yakalanarak gözaltına alındı. Darbe girişiminin tam ayrıntılarına, hangi kişilerin ve egemen güçlerin bu girişimde yer aldığını net görebilmemiz için bu vatan haini özel sorgulanmalıdır"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.