Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Özdağ: “Hedefimiz 2019 yerel seçimleri”

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ hedeflerinin 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler olduğunu ifade ederek, "Manisa için çalışmaya devam edeceğim. Hedefimiz 2019 yerel seçimleri. 2019...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ hedeflerinin 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler olduğunu ifade ederek, "Manisa için çalışmaya devam edeceğim. Hedefimiz 2019 yerel seçimleri. 2019 Manisa’ya hayırlar getirsin" dedi.
Şehzadeler Belediyesi tarafından tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni Meydanında AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ sponsorluğunda yaklaşık 3 bin kişiye iftar verildi.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ tarafından tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni Meydanında verilen iftara AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, ilçe başkanları, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Korkmaz, Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa İrğat, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı.
İftarın ardından programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan iftarı veren Selçuk Özdağ’a ve katılımcılara teşekkür etti.
Otel yerine belediye iftarlarına sponsor oldu
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın yıllardan beri otellerde iftar vermek yerine belediyelerin vatandaşlara verdiği iftarlara sponsor olduğunu kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Ben bu hassasiyeti sebebiyle kendisine teşekkür ediyorum. Allah ziyade etsin. Allah hayrını kabul etsin” diyerek herkesin hem Kadir Gecesi’ni kutladı hem de yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik etti.
1975 yılında siyasi hayatının Ülkü Ocaklarında başladığını kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise siyasi hayatı boyunca Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun da üzerinde emeği olduğunu söyledi. Daha sonra Bülent Arınç ve Recep Tayyip Erdoğan’ın himmetleriyle AK Parti’ye katıldığını kaydeden Özdağ, çalışkanlığı her zaman kendine düstur edindiğini belirtti.
Hedef 2019 seçimleri
41 yıllık mücadelesinde Türkiye’nin kendisi için vazgeçilmez olduğunu kaydeden Özdağ, “Türkiye benim vazgeçilmezim. Ay yıldızlı bayrak, özgürlük, Türkiye’de yaşayan herkes benim vazgeçilmezim. 78 milyon benim vazgeçilmezim. Üniter yapı benim vazgeçilmezim. Tek devlet, tek bayrak, tek millet ve de bu vatan topraklarında birlikte yaşamak benim şiarım. Başka hiçbir şey değil. Ömrüm vefa ettiği sürece sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Allah önümüze ne getirecekse eyvallah diyeceğim. Aldığına da eyvallah, verdiğine de eyvallah. Önemli olan verdiği zaman o görevleri layıkıyla yerine getirebilmek, hizmet edebilmek. Yani ‘Ahlak yolu pek dardır, tetik bas, önü yardır. Sakın hakkım var deme, Hak yok, vazife vardır!’ diyebilmek çok önemli. Siyaseti ahlaklı bir şekilde yapmaya çalıştım. Siyaset sadece hizmet etme aracı. Siyaset övünmek, şöhret sahibi olmak, mal sahibi olmak, mülk sahibi olmak değil. Yunus Emre’nin söylemiş olduğu gibi ‘Cennet cennet dedikleri birkaç köşk ile birkaç Huri. İsteyene ver onları bana seni gerek seni’ dediği gibi Allah’ın rızasını kazanmak, baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Ben milletime güveniyorum. Manisalıları seviyorum. Manisalılara hizmet etmekten büyük bir zevk duyuyorum, aşk duyuyorum, şevk duyuyorum. Hizmet etmeye devam edeceğim. Hedefimiz 2019 inşallah. 2019 Manisa’ya hayırlar getirsin” dedi.
Özdağ konuşmasını alkışlar ve tezahüratlar altında tamamlarken Yunusemre Muhtarlar Derneği Selçuk Özdağ’a hizmetlerinden ve dik duruşundan dolayı çiçek vererek teşekkür etti. Özdağ da bütün muhtarları sevdiği ancak Yunusemreli muhtarların kendinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.