Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Milletvekilleri Patlama Alanına Karanfil Bıraktı

AK Parti İstanbul Milletvekilleri’nden Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, İstiklal Caddesi’ndeki patlama alanına karanfil bırakarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.AK Parti İstanbul Milletvekilli Haydar Ali Yıldız, Hasan...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İstanbul Milletvekilleri’nden Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, İstiklal Caddesi’ndeki patlama alanına karanfil bırakarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti İstanbul Milletvekilli Haydar Ali Yıldız, Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının meydana geldiği alana gelerek karanfil bıraktı. Burada bir açıklama yapan milletvekilleri birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Türk milletinin binlerce yıldır Türkiye’de varlığını sürdürdüğünü ifade ederek, “Birlik beraberlik içerisinde kardeşliğini muhafaza ederek, her türlü fitneye, fesada ve terör faaliyetine meydan okumuş bir millettir. Gücümüzü tarihimizden milletimizden medeniyetimizden alıyoruz. Bu millet, bu tür eylemlerle korkutulamayacağını defalarca ispat etmiş bir millettir. Farklı terör örgütleri farklı zamanlarda bu milletini psikolojisini bozmak, birliğini bozmak onu yıldırmak istemiştir. Ama bu millet birlik ve beraberliğini muhafaza ederek devleti ile milleti ile hükumeti ile her türlü meydan okumayı da gerçekleştirmiş ve terör örgütlerini diz çöktürmüş bir millettir. PKK terör örgütü liderlerinden birisinin Tayyip Erdoğan’ı devireceğiz şeklindeki açıklaması, terör faaliyetlerine devam edeceğiz şeklindeki açıklamaları var. Bilsinler ki bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti hükumeti ve milletinden aldığı destekle bütün bir millet olarak bu türlü terör eylemlerine karşı dik durmasını bilen bir milletiz” dedi.
“BU TOPLUMDA KORKUYU YENECEĞİZ”
AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Hasan Turan ise terörün amacının topluma dehşet saçmak olduğunu belirterek, “Terör büyük şehirlerde halkın arasında, toplumu korkutmaya çalışmaktadır. İstiklal Marşı’nda, başkanımızın vurguladığı gibi, ‘Korkma sönmez bu şafaklarda al sancak’ diye başlıyor. Dolayısıyla biz bu toplumda korkuyu yeneceğiz, korkuyu ve korkakları korkutacağız. Asla bu toplumda terör yöntemiyle siyasetin dizayn edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Terör birbirimizi bizden uzaklaştırmak istiyor. Terör yöntemini kullananlar bu ülkeye operasyon gerçekleştirmek istiyor. Sandık yöntemiyle bu ülkede dizayn edemedikleri siyaseti terör yoluyla dizayn etmek istiyorlar. Bu toplum buna müsaade etmeyecektir. Başka teşkilatlarımız ve Türk milleti buna müsaade etmeyecektir” şeklinde konuştu.
“SALDIRILARA KARŞI DİK DURACAĞIZ”
Küresel güçlerin Türkiye’deki terör örgütlerini maşa olarak kullandığını söyleyen Ahmet Hamdi Çamlı ise “Küresel hırsızlar, küresel teröristler içeride buldukları maşalar ile huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorlar. Allah’ın izni ile bu huzurumuza halel gelmeyecektir. Biz huzurumuzu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Bu ülkenin içerisinde yaşayan bütün unsurlar, hepimiz birlik beraberlik içerisinde bu saldırılar karşısında dik duracağız. Demin de söylediğim gibi İstikbalimize ve İstiklalimize sahip çıkacağız. Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Her ne kadar içimizde cılız sesler, birlik ve beraberliğimizi bölmek isteyen küresel güçlerin maşaları cılız sesler çıkarmak isteseler de, Paris’teki saldırıyı, ‘Paris çocuklarına ağlıyor’ diyerek manşetlerine çekip, ülkesinde olan ufacık bir terör olayını büyüterek dünya kamuoyuna, yansıtmaya çalışan, medya organları, siyasiler ve sivil toplum örgütleri olsa da bu gerçeği yansıtmamaktadır. Millet burada, birlik ve beraberlik içerisindedir. Birlik ve beraberliğine asla halel getirmeyecektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.