Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Mehmet Muş “Çat Kapı” Destek İstedi

AK Parti Milletvekili ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt’ta apartman sakinlerini ziyaret ederek, Ak Partiye destek istedi.AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt’ta...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Milletvekili ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt’ta apartman sakinlerini ziyaret ederek, Ak Partiye destek istedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Esenyurt’ta seçim çalışmalarına devam etti. Esnaf ziyaretinde bulunan AK Partili Mehmet Muş, ardından Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan apartmanlara tek tek girerek, vatandaşları ziyaret etti. Apartman sakinlerinden “Çat kapı” ziyaretle destek isteyen AK Parti Milletvekili Mehmet Muş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ak Partili Mehmet Muş, seçim beyannamesiyle ile ilgili olarak, “Beyannamemize çok olumlu tepkiler alıyoruz. Toplumun tüm kesimine hitap eden, gencinden yaşlısına kadar hitap eden bir beyannamedir. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir beyannamedir. AK Parti’nin sözü senettir. 7 Haziran öncesine baktığımız zaman şu an halkın heyecanı daha fazla. Daha büyük bir teveccüh görüyoruz. 1 Kasım’da yansımalarını daha iyi göreceğiz” dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin koalisyon açıklamasını da değerlendiren AK Parti Milletvekili Mehmet Muş, “Biz kendi gündemimize bakıyoruz. Tekrar tek başına AK Parti hükümetinin oluşması için çaba sarf ediyoruz. 7 Haziran’dan sonraki 45 günde kimin nasıl bir tavır aldığını herkes gördü. Seçim akşamı haydi erken seçime diyen, daha sonra görüşmeleri tıkayan Sayın Bahçeli’den bahsediyoruz. O gün böyle söyleyen, bugün böyle söyleyen Sayın Bahçeli’den bahsediyoruz. Değişkenlik gösteriyor. Bugünden Sayın Bahçeli’nin söyledikleri ile bir söylemde bulunmak erken diye düşünüyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.