Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Kubat: “Hedefimiz Yüzde 50’nin Üzerinde Oy Almak”

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde oy almayı hedeflediklerini söyledi.7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde oy almayı hedeflediklerini söyledi.
7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, seçimlerine yönelik iddialı açıklamalarda bulundu. Türk milletinin kadirşinas bir millet olduğunu belirten Kubat, “Biz halkımıza samimiyetle yaptıklarımızı, yapabileceklerimizi ve henüz yapamadıklarımızı anlatıyoruz. Biz Türkiye’nin birçok problemini çözdük ama bütün problemlerini çözdük demiyoruz. Eksiklerimiz olabilir. 13 yıl iktidar için uzun bir süre olabilir ama devletin ömründe 13 yıl çok uzun bir süre değildir. Henüz Türkiye yeni yeni ayağa kalktı. AK Parti olarak güzel işler yaptık. Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada sayamayacağımız birçok alanda icraatlarımız oldu. Sağ olsun milletimiz bizi bağrına basıyor. İnşallah bu ilgi sandığa da yansıyacaktır diye ümit ediyorum ve çok hayırlı sonuçlar bekliyorum” dedi.
Mehmet Doğan Kubat, AK Parti olarak 2011 seçimlerinde yüzde 47 küsur oy aldıklarını belirterek, “Tabii sahada anketler yapılıyor ancak biz gerçek anketi milletle yapıyoruz. Bizzat sokakta her görüşten insana hiçbir ayrım gözetmeksizin samimi ve sıcak biçimde yaklaşıyoruz. Bizim şuanda gördüğümüz tablo zaten bu yönde ama inşallah yüzde 50’nin üzerinde oy alacağız. Benim beklentim bu yöndedir. Bize düşen çalışmaktır. Bunu takdir edecek olan da aziz milletimizdir. Allah’ın yardımıyla yüzde 50’yi geçeceğimizi ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.